Pretraži

„Izgledaju kao porodica Adams“: Bekamovi zbog nove fotografije na meti brutalnih komentara, fanovi nisu štedeli reči (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

Poznata pordica Bekam, koju čine modna kreatorka Viktorija, bivši fudbaler Dejvid i njihovo četvoro dece, jednom porodičnom fotografijom izazvali su veliki broj oprečnih komentara.

Jedan od svetski najpoznatijih i najpraćenijih parova, Dejvid i Viktorija Bekam, počeli su da se zabavljaju još dok se ona bavila pevanjem i bila članica grupe „Spice girls“ i dok je Dejvid postajao prava fudbalska zvezda. Iz te ljubavi dobili su četvoro dece – Bruklina, Romea, Kruza i naposletku ćerkicu Harper Seven.

Premda njih dvoje važe za jedan od najlepših parova i fanovi komentarišu da njih dvoje odišu harizmom i lepotom, rekacije na novu fotografiju na kojoj poziraju sa decom, ipak su nešto drugačije.

Naime, pre nekoliko dana poznati par se našao u žiži interesovanja kada su objavili porodičnu fotografiju na dan proslave Viktorijog rođendana. Ova fotografija je naišla na veliki broj komentara fanova, a najviše se komentarisao izgled njihove dece.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

„Izgledaju kao porodica Adams“, „Geni Viktorije i Dejvida nisu dali dobar miks“, „Jedino Romeo izgleda dobro, pokupio je najbolji genetski materijal. Jedini uspeli ‘proizvod'“, „Ne verujem da su ovo deca Bekamovih. Nisu uopšte nasledili lepotu od njih“, „Deca izgledaju najprosečnije moguće“, bili su samo neki od malicioznih i ironičnih komentara koji su se pronašli ispod ove fotografije.

Foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Sa druge strane mnogi su stavli u odbranu poznate porodice i istakli da svi lepo i srećno deluju.

„Mislim da ne postoji porodica koja lepše izgleda. Uradili su dobar posao sa svojom decom“, „Prelepi su“, „Kako je lepo videti ih zajedno“, „Vi, koji ih komentarišete na ružan način, hajde, pokažite svoje fotografije“, bili su neki od komentara podrške.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Fotografija koja je privukla veliki broj komentara nastala je na dan proslave Viktorijinog 50. rođendana. Tom prilikom ona je izazvala oduševljenje mnogih fanova koji nisu mogli da veruju da kreatorka izgleda tako zanosno u 50. godini, a ona je tom prilikom sama sebi putem Instagrama uputila čestitke.

„ Dok se spremam da zakoračim u 50. godinu (naravno, u štiklama!), osećam se tako neverovatno blagosloveno što sam došla do ove prekretnice. Blagosloveno, ali i ostvareno i duboko zadovoljno. Ne samo zbog toga gde sam kao žena, već i zbog toga koliko su puno postigli moji modni i kozmetički brendovi. Moja ambicija je uvek bila da osnažim žene i učinim da se osećaju kao najbolja verzija sebe. Za mene je to značilo da verujem svom instinktu i da nikada ne pravim kompromise sa svojom kreativnom vizijom“, napisala je ona između ostalog tom prilikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz