Pretraži

„OVO MI JE FALILO U TEŠKIM TRENUCIMA“: Džordži najavio novi projekat, evo sa kojom učenicom IDJShow-a će ukrstiti glas (FOTO)

Showbiz
1
džordži
Photo: Instagram/dzordziiiiiii

Pevač i voditelj druge sezona IDJShow-a, Đorđe Ćulafić, poznatiji kao Džordži, spremio je za svoje fanove posebno iznenađenje.

Poznato je da je Džordži učestvovao u prvoj sezoni IDJShow-a nakon čega je ostvario zapaženi uspeh i svojom muzikom stekao vernu publiku.

Nakon kratke pauze koju je napravio, on je nedavno izbacio novu pesmu, pod nazivom „U mraku“, koju je premijerno izveo u jednoj od epizoda druge sezone show-a. 

On sada nastavlja da krči svoj put na pevačkom nebu, te je sve fanove zaintrigirao najnovijom objavom na društvenim mrežama. Naime, Džordži je objavio fotografiju na kojoj je zamutio ženski lik i objavio da sprema nešto potpuno novo i neočekivano.

„Slatko obaveštenje! Početkom decembra izbacujem srceparajuću ljubavnu pesmu. Pesmu poput onih koje su meni falile da čujem u nekim teškim trenucima… Jako sam nestrpljiv da je čujete i činjenica da je izvodim zajedno sa jednom magičnom devojkom mi samo još više doliva nestrpljenje“, napisao je on.

džordži
Foto: Instagram printscreen/dzordziiiiiii

S obzirom na to da se radi o duetu, mnogi su nagađali o kome se radi, a najviše njih je aludiralo na Lores, što je Đorđe i objavio na svom Instagram storiju.

džordži
Foto: Instagram printscreen/dzordziiiiiii

On je potom i potvrdio ova nagađanja, te objavio zajedničku sliku sa mladom pevačicom, takođe učesnicom prve sezone IDJShow-a. „Spremite srca, biće teško“, dodao je.

džordži
Foto: Instagram printscreen/dzordziiiiiii

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz