Pretraži

POČELA JE 10. EPIZODA IDJSHOW-A: Dok se kandidati spremaju za SoundClash, voditelji otkrili kako je publika ove nedelje glasala

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U prošlonedeljnoj epizodi kandidati su se publici i žiriju predstavili duetskim pesmama, dok je ove nedelje na redu Red Bull SoundClash.

Kandidati će se i ovog puta na IDJ stejdžu pojaviti u parovima, ali će, za razliku od prošlog puta kada su nastupali timski, sada pevati jedni protiv drugih.

Foto: IDJTV

Coach-evi su zauzeli svoje pozicije, a potom su otkrili šta očekuju od takmičara u večerašnjoj epizodi, ali su im uputili i važne savete pred večerašnje „rivalske“ nastupe:

Bez obzira na to što su rivali, oni su u zajedničkom projektu i treba da budu na istoj strani. Ima vremena za dramu, mislim da kad im se energije saberu, da će svima da bude bolje. Oni do sada nemaju osećaj da su rivali i ne treba da ga imaju. Od ovog trenutka svi su već pobednici – rekla je Nataša.

Foto: IDJTV

– Mislim da se oni previše druže i da su premalo rivali. Treba da se druže i da pomažu jedni drugima, ali treba da shvate da je ovo takmičenje, a u svakom takmičenju treba da gledaš da pobediš, treba tog duha – dodao je Relja.

Foto: IDJTV

– Slažem se sa Reljom. Moraju da vrate taj duh, a ovo je prava mogućnost. Realno je da se očekuje da će danas biti jedna od najzanimljivijih emisija – nadovezao se Darko.

Foto: IDJTV

Nakon izjava coacheva, voditelji Danica i Džordži otkrili su kako je publika ove nedelje glasala.

I ovog puta glasovi se kreću u rasponu od 4 do 48, a publika je ove nedelje glasala na sledeći način:

Lejla 4 poena
Aleksa 8 poena
Sanja 12 poena
Kosta 16 poena
Sara 20 poena
Valentina 24 poena
Edi 28 poena
Zona 32 poena
Đia 36 poena
Barbara 40 poena
Toma 44 poena
Đana 48 poena

Nakon glasova publike na prvom mestu tabele našla se Đana sa ukupno 158 bodova, dok su odmah za njom Toma sa 145 bodova i Valentina sa 106 bodova, a kakvo će stanje na listi biti nakon glasova coacheva, ostaje da vidimo na kraju ove epizode.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow