Pretraži

„DA LI STE GA VIDELI IZBLIZA?!“ Džordž Kluni otkrio šta misli o izgledu Breda Pita, tvrdi da nije baš sve onako kako se čini!

Showbiz
0
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Džordž Kluni progovorio je o svom dugogodišnjem prijatelju Bredu Pitu, pa se našalio da on uživo ne izgleda baš tako dobro kao kao kad ima šminku i efekte.

Poznat glumci Džordž Kluni i Bred Pit već godinama gaje svoje prijateljstvo i dokaz su da u Holivudu zaista postoje dugoročniji odnosi među ljudima.

Bred Pit je juče proslavio svoj 60. rođendan a za glumca se ne može osporiti da čak i u tim godinama izgleda prezgodno. Iako se mnogi slažu sa mišljenjem da izgleda sjajno, ima i onih koji sumnjaju da je podlegao uticaju hirurških ulepšavanja.

Sada je njegov prijatelj Kluni otkrio da li je Bred zaitsa toliko lep čovek.

– Lep je dečko Pit. Ne znam jeste li ga videli izbliza u poslednje vreme?! Ne izgleda tako dobro! Međutim, sa šminkom i vizualnim efektima, možemo ga spasiti – našalio se.

bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Kluni je na premijeri filma „The Boys in the Boat“ otkrio kako Pit voli da se šali na filmskom setu.

– Moje šale mogle bi potrajati zauvek, ali njegove podvale zadiru do kostiju. Koristi prljave trikove – otkrio je glumac za ET online.

Bred Pit je svojevremeno za Vogue otkrio koja dva slavna muškarca su za njega ideal lepote.

– Znate u svetu glume, jer je to moj posao kojim se bavim svaki dan… Mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće – rekao je Pit i dodao:

– A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, moram da istaknem Džoržda Klunija – završio je glumac tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz