Pretraži

DŽENIFER LOPEZ POKAZALA RASKOŠNU NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU: Pevačica okitila kuću, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju (FOTO)

Showbiz
0
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez pridružila se brojnim poznatim ličnostima koje su s nestrpljenjem iščekivale praznično kićenje doma, a raskošnom dekoracijom odmah se pohvalila pratiocima na svom Instagram profilu.

Kako nam je sezona praznika sve bliža, brojne slavne ličnosti već uveliko ukrašavaju svoje domove, pa se može reći da je trka oko toga ko će imati lepšu i bolju jelku već počela.

Poznatima koji su već pokazali na koji način su ukrasili svoj dom pridružila i Dženifer Lopez, koja je fanovima putem društvenih mreža pružila priliku da zavire u u njen dom u Los Anđelesu, gde živi sa suprugom Benom Aflekom i decom, i vide kako izgleda njena praznična dekoracija.

U vili od 60 miliona dolara koja odiše luksuzom sve sija, pa je ovom maniru Dženifer pridružila i novogodišnje ukrase. Njena jelka ukrašena je zlatnim detaljima, a pevačica je ispred nje pozirala u izdanju koje u potpunosti odogovara ovoj novogodišnjoj dekoraciji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ona je pozirala u beloj košulji i dugoj beloj suknji sa zlatnim detaljima, i zlatnim kaišem, a ceo stajling je upotpunila kombinacijom belog i zlatnog nakita. Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje jesu cipelice kojima je pevačica posvetila i posebnu sliku. U pitanju su srebrne šljokičaste sandale na štilku sa zlatnim detaljima, i zlatnom osom koja stoji na kaišu.

Mnogi su ostali oduševljeni ovim slikama i ostavlajli mnogobrojne komentare, a među njima je bila i Paris Hilton.

Inače, Dženifer će praznike provesti sa izabranikom Benom Aflekom sa kojim je uplovila u bračne vode u toku prethodne godine, kao i sa svojom decom iz prvog braka sa Markom Entonijem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz