Pretraži

DŽENIFER LOPEZ NA MUKAMA ZBOG „OKLOPA“: Ova odevna kombinacija privukla je veliku pažnju na crvenom tepihu! (FOTO)

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez je u pratnji svog supruga zablistala na crvenom tepihu kada se pojavila u „oklopu“ koji nije baš mogao da drži njene grudi.

Poznata pevčica i glumica Dženifer Lopez prepoznatljiva je po svojim odevnim kombinacijama kojima konstantno privlači pažnju. Ova lepotica je stalna tema medija zbog svojih autfita, a dodatnu pažnju privlači kada se pojavi sa svojim suprugom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek ovoga puta su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na događaju magazina „Elle“ koji nosi naziv „Women in Hollywood“, a koji je održan u Holivudu.

Oni su na ovom događaju pažnju privukli prvo poljupcima, a potom i izdanjem u kom se pojavila Dženifer.

Pevačica je za ovaj događaj odabrala futuristički dizajn Grejs Ling koji je spoj skunje sa visokim strukom i plavičasto-metalik oklopom u predelu grudi.

dženifer lopez
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Ovaj komad odeće je izazvao veliku pažnju i svi su komentarisali da je prelep, međutim on je pored lepote, Dženifer zadavo i velike muke. Naime, svaki put kada bi se ona pomerila ispdale bi joj grudi. Sreća, dok je pozirala, sve je bilo na mestu.

Ona je ovo futurističko izdanje upotpunila sa visećim srebrnim minđušama u obliku guštera, istaknutim očima i jednostavnom crnom torbicom.

Podsetimo se, pevačica je nedavno pričala o svom braku sa Benom i istakla kako se nikada ranije nije osećala tako oslobođeno kao pored njega.

– Konačno sam u tački svog života kada volim svaki deo sebe bez izvinjenja. Svaki deo sebe, moje telo, moj glas, moje izbore, čak i moje greške. Sve me to učinilo onim što jesam i dovelo me tamo gde sam danas. Ben želi da razumem svoju vrednost. Osećam se još opuštenije i prijatnije, zbog čega se osećam još lepše nego što sam se ikada osećala sa nekim drugim – iskrena je bila Dženifer za Vogue.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz