Pretraži

„IMAJU PRAVI ZOOLOŠKI VRT U KUĆI“: Prijatelji slavnog para izneli nepoznate detalje iz njihovog doma, pa otkrili oko čega se SVAĐAJU

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što se konačno učinilo da je sa poznatim parom sve dobro, opet su isplivali navodi o svađi između Dženifer Lopez i njenog supruga Bena Afleka.

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez uglavnom privlači pažnju svojim talentom ili svojim besprekornim izgledom. Ipak, otkada je u julu prošle godine uplovila u bračne vode sa glumcem Benom Aflekom, oni su postali česta tema medija.

Poslednjih meseci mnogi su pisali da između njih ne vlada baš spokoj kako se činilo na prvu. Prvo je pažnju privukao snimak gde se vidi da je Ben zalupio vrata automobila nakon što ih je otvorio Dženifer, a onda je sve šokirao snimak na kom se vidi par kako se svađa na ulici.

Sada su se nakon svega ovoga pojavile nove priče o svađi ovog poznatog para.

Naime, poznato je da par ima punu kuću kućnih ljubimaca – oni poseduju osam pasa i mačku, a budući da je Dženifer jako odgovorna, posebnu odgovornost traži i kada su životinje u pitanju, međutim, njen suprug je po ovom pitanju dosta opušteniji. Upravo to je bio razlog za njihovu novu svađu, tvrde izvori bliski paru.

– Imaju pravi zoološki vrt u svojoj kući. Džen se kune da je ona jedina koja čisti njihov nered i uvek prigovara Benu da joj pomogne više  – otkrio je izvor blizak paru za „Heat“, pa dodao:

On je angažovao firmu da čisti za životinjama umesto njih, što Dženifer stvarno smeta, jer je i više nego sposoban da sam to uradi, pa je po njenom mišljenju jednostavno lenj – navodi pomenuti list.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Povrh svega, izgleda da ljubimci više vole Bena nego Dženifer, što njoj navodno, posebno smeta.

– Čini se da su psi posebno vezani za Bena. Svi trče za njim kad uđe u sobu. Ako izađe iz kuće, počnu da cvile i žele da ga prate. Uglavnom, on dobija sve povlastice, bez ikakvog posla, što je jedna od Dženinih najvećih frustracija što se tiče njega – rekao je izvor, pa zaključio:

Šali se da je ona ljubomorna na pse, ali Dženifer oseća da to ima pasivno-agresivni prizvuk. Lopezova to doživljava kao napad, ali Ben joj se na taj način želi uvući pod kožu. Prilično je detinjasto i nije baš zdravo – navodi izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz