Pretraži

Dunja Jovanić nikad iskrenije o detinjstvu i najbolnijim uspomenama: „Mamu sam crtala bez ruku, nije me mazila“

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influesnerka Dunja Jovanić progovorila je o teškim momentima vezanim za svoje detinjstvo.

Dunja Jovanić je danas jedna od naših najpoznatijih modnih influesnerki i jedna je od prvih na našoj sceni koja je počela da se bavi ovim poslom. Iako danas pratioci znaju sva dešavanja u njenom životu, kako redovno deli sve na svojim društvenim mrežma, ipak deo njenog života pre nego što je stupila u onlajn svet mnogima nije poznat, pa je se sada Dunja otvorila pred kamerama i progovorila o svom detinjstvu.

Naime, influenserka je kao devojčica prošla kroz razvod svojih roditelja, a sada je gostujući u jednoj emisiji na „Blic TV“, progovorila o toj teškoj uspomeni iz svog detinjstva.

– Rano su mi se razveli roditelji, kada sam imala devet godina. Sećam se kuće u našoj ulici gde mi je mama to izgovorila da će se desiti. Mama mi je tada rekla da ona i tata ne mogu da pronađu zajednički jezik i da zajedno smatraju da je najbolje da se rastanu što je za mene kao jednu devojčicu koja ima devet godina, a moj brat nepune tri, predstavljao kraj sveta, ali me je mama naučila da ja to izgovaram i da time opravdavam sve što se dešava bolje je dobar razvod, nego loš brak. Ja milsim da sam to tada naučila napamet, a tek kasnije sam to razumela – priznala je influesnerka pa otkrila kako je to uticalo na nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

– Ne smatram da me je to oštetilo u smislu da je meni život bio pretežak zbog toga, ali kada imaš te godine, moj brat je tada imao tri, on se ne seća šta znači biti u kući gde postoje dva roditelja, dve strane, pa možeš da pitaš mamu nešto pa ona ako ti nešto ne da, odeš pa tata molim te nagovori mamu, on nema predstavu o tome, a i ja se slabo toga sećam – bila je iskrena Dunja.

Nakon ovoga influesnerka se osvrnula na svoj odlazak kod psihoterapeuta, pa otkrila kako je tada doživljavala majku.

– Ono što je takođe bilo dosta izazovno za mene kao malu nežnu devojčicu jeste to što su se nakako u to vreme mama i tata borili da ostvare nešto u životu i sećam se, prvi put kada me je mama odvela kod njenog psihoterapeuta, mislim da sam imala pet godina, dali su mi jedan beli papir i rekli da nacrtam porodicu. Ja sam mamu nacrtala bez ruku… Nije me mazila. Moji baka i deka su odrasli u Nemačkoj i sve je to bilo vrlo striktno, a malo je bilo maženja – iskreno je ispričala Dunja i nastavila:

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

– Tada sam imala prvi susret sa terapijom i kroz život sam se vrlo često vraćala kod te žene kod koje i dan danas ide moj brat, tako da ona je nekako negovala celu našu porodicu, a onda sam pre nekih četiri godine našla svoju psihoterapeutkinju jer sam se osećala nekako slobodnije da sa njom delim neke stvari koje su onako malo približnije mojim godinama i mojim problemima, jer ovu ženu sam vezivala za detinjstvo pa mi je bilo neprijatno da pričam neke stvari koje me sada more – istakla je ona, pa objasnila kako je predstavila tatu na pomenutom crtežu.

– Sećam se da smo se svi držali za ruke, tata je imao ruke, tata je bio manje rigidan, nežniji je bio, prosto je takav tip ličnosti – završila je influesnerka pripovedanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz