Pretraži

Sve pršti od luksuza: Dunja Jovanić otkrila ko joj pravi društvo na omiljenoj destinaciji poznatih (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih influenserki na našim prostorima Dunja Jovanić često obilazi brojne poznate i egzotične destinacija, a sada se uputila na egzotične Maldive i to u zanimljivom društvu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Nije tajna da je Dunja jedna od naših uspešnijih influenserki, te da je tokom godina ostvarila brojne saradnje kako sa domaćim tako i sa inostranim brendovima, a pojedine saradnje su podrazumevale i brojna putovanja na luksuzne destinacije sa kojih smo često imali priliku da vidimo influenserkine utiske.

Dunja je nedavno završila novu kancelariju za njen brend, čiji je treći rođendan proslavila pre samo nekoliko dana i koji se razvija neverovatnom brzinom, a sada je dobila priliku da, nakon nekoliko napornih nedelje, predahne na jednog egzotičnoj destinaciji.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionababe

Fešn beba je na svom Instagramu otkrila da se zaputila na Maldive i to u društvu svoje saradnice Petre, fotografa Dušana Petrovića i njegove devojke, influenserke Eme Luketin.

„20 sati kasnije, 2 leta, 1 hidro avion, 1 broj, 1 bubanj, 1 bagi“, opisala je Dunja njihovo naporno putovanje, a potom podelila simpatičan doček koji ih je sačekao kako bi ih odveo do smeštaja.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionababe

Fešn beba je potom podelila i enterijer jedne od popularnih kućica na vodi, u kojoj dominiraju svetli tonovi, beli nameštaj i drveni detalji, a potom pokazala pogled iz spavaće sobe na beskrajno plavetnilo mora oko njih, kao i bazen koji se nalazi na terasi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News