Pretraži

Dovela je izgled do savršenstva: Tanja Savić otkrila uz pomoć kojih trikova je uspela da skine višak kilograma

Showbiz
0
Photo: AM.M./ATAImages

Pevačica Tanja Savić dovela je svoj izgled do savršenstva, a sada je sa svojim fanovima podelila koje je to promene uvela u svoj život.

Poznato je da Tanja od prošlog leta uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Mukijem, a da joj ljubav prija govori i činjenica da izgleda nikad bolje.

Međutim, pevačica je sada otkrila da se neko vreme borila sa viškom kilograma, te da je odlučila da krene na poseban režim ishrane. Prvobitni plan joj je bio da proba detoks koji se sastojao samo od sokova od voća i povrća, ali ovo nije prijalo njenom organizmu, nakon čega je Tanja odlučila da sama osmisli dijetu koja će joj prijati.

„Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate“, otkrila je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pevačica je potom priznala sa kojim delom tela je mučila najveću muku, te prokomentarisala rezultate koje je postigla.

„Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju“, ispričala je Tanja, prenosi „Kurir“.

Kako je sama priznala, dešava joj se ponekad da poklekne i da udvolji sebi što se tiče hrane, a da je to najčešće pred nastup.

„Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz