Pretraži

ODMOR SA CELOM PORODICOM: Tanja Savić otputovala sa sinovima, pa pokazala kako se slažu sa njenim novim dečko (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printcsreen/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić još jednom je pokazala koliko je zaljubljena, kao i kako se njen novi momak slaže sa njenim sinovima.

Nakon ljubavnog brodoloma i brojnih problema koje je imala sa bivšim supugom, sa kojim se i dalje nalazi na sudu, vest da je Tanja ponovo srećna u ljubavi iznenadila je mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pevačica već mesecima uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom, poznatim javnosti pod nadimkom Muki. Kako je nedavno otkrila, Tanji je prethodna godina bila savršena, te da smatra da je novi emotivni partner njena srodna duša, ali da im venčanje još uvek nije u planu.

Tokom prethodnih meseci, u medijima su se mogli pročitati brojni naslovi o tome kako je Tanjima porodica prihvatila Muhameda zbgo njegove vere, a pevačica je ove natpise demantovala objavljujući slike na kojima je njen izabranik u društve njenih braće i sestara, kao i sinova.

Sada, Tanja Savić je ponovo pokazala koliko se njeni sinovi dobro slažu sa Mukijem. Oni, kao i njihovo veliko društvo su se zaputili na odmor, a kao destinaciju za zimovanje izabrali su Bugarsku.

Ona je najpre podelila fotografiju sa dečkom, sinovima i društvom koji se spremaju za skijanje, te ih je nazvala „veselom družinom“.

tanja savić
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_official

Tanja je između ostalog podelila i sliku na kojoj su samo ona i njen izabranik, u čijem društvu nije mogla da sakrije zaljubljeni osmeh.

tanja savić
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz