Pretraži

„Istinski sam srećna“: Aleksandra Mladenović nakon turbulentnog perioda po prvi put pokazala novog dečka (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović nakon turbulentnog perioda prošle godine, ponovo je pronašla sreću u ljubavi!

Već neko vreme se spekuliše o ljubavnom životu mlade pevačice, a ona je posle nekoliko meseci od poslednjeg odnosa konačno ponovo ispunjena na ovom polju. Aleksandra je naime viđena nekoliko puta u društvu javnosti nepoznatog momka, međutim ona je odbijala da komentariše svoj ljubavni život i potvrdi ove navode.

Pevačica je čak bila snimljena na aerodromu nakon jednog nastupa, a tom prilikom ju je pokupio upravo momak za koga se navodi da je u ljubavnom odnosu, ipak ona je čak i tada za medije odbila da prokomentariše njenu situaciju.

Međutim, sada je neočekivano došlo do obrta, te je Aleksandra najpre priznala vezu i otkrila nove detalje o svom izabraniku, a potom je svog novog dečka ponosno pokazala na društvenim mrežama.

„Što se tiče mog izabranika nemam nijednu zamerku, nisam mogla bolje da izaberem tako da hvala dragom Bogu na tome, koliko traje traje, za sada sam stvarno istinski srećna“, rekla je ona uz osmeh.

Nakon javnog priznanja veze Aleksandra je okačila fotku sa njim u društvu dvoje dece i uz to stavila stiker „Moji voljeni“. U dnu slike, pevačica ga je i tagovala i tako potvrdila da se radi o izvesnom Darku Dobričaninu.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Mediji su prilikom spekulisanja o njihovom odnosu otkrili da je Darko sin uspešnog i imućnog biznismena, kao i da je navodno bio u odnosu sa Aleksandrinom koleginicom, pevačicom Kajom Ostojić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz