Pretraži

„DOBRO MI IDE U ŽIVOTU“: Emina Jahović proslavila rođendan, pa otkrila na čemu je posebno zahvalna (FOTO)

Showbiz
0
emina jahović
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Pevačica Emina Jahović proslavila je rođendan i pokazala brojna iznenađenja koja su joj priredili najbliži.

Emina je popularnost stekla pre više od dve decenije i i dalje nastavlja da oduševljava svoju publiku muzikom koju pravi, kao pevačica, ali i kao tekstopisac. Pored toga, ova zvezda veliki utisak ostavlja i svojim izgledom, lepotom i elegancijom.

S obzirom na to, mnoge iznenađuje činjenica da je Emina sada napunila 42. godine što se po njenom izgledu ne može ni naslutiti. Pevačica je svoj rođendan proslavila u krugu najbližih, a oni su je iznenadili velikom, neobičnom tortom zlatne boje.

Ona je nakon toga uslikala i dnevnu sobu u svom luksuznom stanu koja je bila ispunjena cvećem kojim su je prijatelji iznenadili.

„Ja sam ono što jesam, dobro mi ide u životu i zahvalna sam Bogu na tome. Zahvalna sam i porodici, prijateljima i dragocenim fanovima. Toliko sam zahvalna“, napisala je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina Jahović je nakon toga podelila i kako provodi vreme sa drugaricama na stadionu uživajući u fudbalskoj utakmici, a zanimljivo je to da su joj to po svemu sudeci prijateljice iz mladosti, te da je ona nastavila da ceni i održava ova prijateljstva.

„Bile smo devojke, sada majke. Vreme prolazi, prijateljstva ostaju“, istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsetimo, iako već duže vreme živi u Turskoj, s obzirom na to da je dugi niz godina tamo bila udata, kao i da su njeni sinovi vezani za ovu zemlju, Emina nije posebno vezana za ovu zemlju, te je nedavno istakla da se u njoj često oseća kao stranac.

Ja se bolje osećam u Srbiji. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem“, iznela je ona jednom prilikom u „Goca showu“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz