Pretraži

„SHVATILA SAM ŠTA JE NOSTALGIJA“: Emina Jahović progovorila o životu daleko od porodice, pa otkrila šta je vezuje za Tursku

Showbiz
0
emina jahović
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Pevačica Emina Jahović progovorila je o rodnom mestu i otkrila u kom gradu se oseća kao kod kuće.

Poznato je da je Emina rođena i odrasla u Novom Pazaru, a da se nakon početka pevačke karijere preselila u Beograd. Pevačica je 2004. godine upoznala Mustafu Sandala, sa kojim je potom stala na „ludi kamen“ 2008. godine kada se i preselila u Tursku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina Jahović je u braku sa Mustafom dobila dva sina, Jamana i Javuza, međutim odnos dvoje supružnika je doživeo krah 2018. godine, te je ubrzo usledio i zvaničan razvod.

Pevačica je nakon toga nastavila svoj život u Istanbulu, s obzirom na to da je to grad u kom su njeni sinovi rođeni i odrasli. Ona je sada otkrila otkrila kako se oseća u gradovima koji su obeležili njen život – Novom Pazaru, gde je rođena, Beogradu, u kom je svojevremeno živela, te Istanbulu, kao i zbog čega često oseća nostalgiju.

„Beograd, Novi Pazar ili Istanbul? Pa, svaki ima nešto što nemaju drugi. To je tako. Živeti u inostranstvu, to je… Tek sam shvatila šta je nostalgija. Ja već 15 godina nemam luksuz da pozovem nekoga na kafu. Imam mnogo veliku familiju, neke od njih nikad nisam ni videla! A toliko smo blizu… To je neverovatno. Stalno mamu pitam: „Šta je bilo, mama, ko se rodio, ko se porodio, ko se ženi, ko se udao…“. Pitam je, jer pojma nemam! Ne jer neću da znam, nego je prevelika porodica! Volim da moje sestre, rođake, dođu kod mene na kafu, da nam se deca druže. Ja ovde u Turskoj imam neke prijatelje, ali to nikad nije isto kao kad su to tvoji“, priznala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je otkrila i da li bi mogla da živi ponovo u Novom Pazaru ili Beogradu i šta je to što je vezuje za Istanbul.

„U Beogradu imam prijatelje koji su mi prisniji nego ovde. U Novom Pazaru mi bude lepo, ali mi vrlo brzo dosadi! To je jasno… Grad je prelep, mnogo ga volim, ali ne bih mogla više tamo da živim. Beograd isto, prelep, mnogo volim tamo da budem… U Beogradu sam najpozitivnija. Ali i tu ne bih mogla više da živim. A Istanbul… Gde budu moja deca tu ću biti i ja“, rekla je ona, prenosi „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz