Pretraži

„U TURSKOJ SE OSEĆAM KAO STRANAC“: Emina Jahović o životu u Srbiji, sinovima i problemu sa kojim se suočava

News
0
Emina Jahović
Screenshot: Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović je u braku sa Mustafom dobila dva sina, Jamana i Javuza, a sada je progovorila o životu u Turskoj, ali i boravku u Srbiji.

Emina je dugo bila u braku sa turskim pevačem, sa kojim je živela u Istanbulu, a nakon razvoda ona se sa sinovima preselila u novi stan, dok je Mustafastupio u brak sa 20 godina mlađom izabranicom. Nakon što je za medije govorila o problemima sa bivšim suprugm i navodnim neplaćenim alimentacijama, Emina je nikad iskrenije sada pričala i o odnosu sa decom.

Pevačica je otkrila da joj prija domovina, ali kako kaže, njen mlađi sin se teško privikava na Srbiju, pa čak odbija da priča srpski jezik.

Emina Jahović
Screenshot: Instagram/yaemina

– Ja se bolje osećam ovde. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem – ispričala je pevačica u emisiji „Goca show“.

Kada se udala za turskog muzičara, Emina je ostavila karijeru po strani, pa joj je porodica postala prioritet.

–  Dosta sam konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet, koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskrena je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News