Pretraži

Dirljivo ili – morbidno?! Legendarni muzičar bizarnim potezom odao počast preminulom prijatelju, pa izazvao lavinu oprečnih komentara (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Ricardo Rubio / Zuma Press / Profimedia

Poznati član grupe “Metalika“, Džejms Hetfild šokirao je sve kada je pokazao da je svoju tetovažu uradio uz pomoć pepela svog preminulog prijatelja.

Na zvaničnom profilu grupe “Metalika“ osvanula je fotografija Džejmsa Hetfilda koji se pohvalio svojom novom tetovažom na prstu.

Međuim, ono što čini ovu priču bizarnom jeste to da je ovaj roker u mastilo za tetoviranje ubacio i posmrtne ostatke svog prijatelja Lemija Klimstera, te to utisnuo u svoju kožu kao tetovažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metallica (@metallica)

“Ovu tetovažu sam uradio uz pomoć sigurne ruke mog prijatelja umetnika @coreymillertattoo. Ovo je urađeno u čast mog prijatelja i inspiracije Lemija Kilmstera. Bez njega ne bi bilo Metalike. Crno mastilo pomešano sa njegovim ostacima od kremacije koje je dato meni. Sada je ponovo sposoban da leti kao ptica oko sveta“, bilo je napisano ispod objave na Instagramu.

Mnogi nisu ostali imuni na ovaj prizor, a dok jedni tvrde da je ovim potezom pokazao da je „pravi prijatelj“, drugi su ovakvu odluku smatrali krajnje bizarnom i morbidnom.

“Koliko dirljiva stvar“, “Ovo je pravi prijatelj“, “Morbidno“, bili su samo neki od komentara.

Podsećamo, Lemi Klimster je preminuo 2015. godine od raka, a njegovi posmrtni ostaci uručeni su upravo frontmenu Metalike, Džejmsu Hetfildu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz