Pretraži

PRIZOR KOJI SE NE VIĐA ČESTO: Viktorija Bekam podelila golišavu fotku svog supruga, urnebesni komentari obožavateljki ne prestaju da se nižu!

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

Poznati fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija važe za jedan od najskladnijih ali i najlepših parova.

Oni su već godinama u skladnom braku, a nakon što je nedavno izašao Netfliksov dokumentarac o njihovoj porodici, javnost ne prestaje da bruji o njihovom privatnom životu i detaljima koji sve do tada nisu bili poznati javnosti.

Pored njihovog privatnog života oni dosta pažnje privlače svojim izgledom i stilom, a budući da važe za jedan od najskladnijih parova sa svetske šoubiz scene, svako njihovo pojavljivanje u javnosti privuče veliku pažnju.

Iako često sa javnošću putem društvenih mreža dele zanimljive detalje iz svog života, Viktorija je ovog puta uspela da iznenadi javnost potpuno neočekivanim prizorom!

Naime, slavna dizajnerka je objavila fotografiju svog supruga kako popravlja TV, međutim, to i ne bi bio toliko neobičan prizor da Dejvid ovom prilikom nije bio samo u – donjem vešu!

Viktorija je ovu fotografiju podelila na Instagramu, a znajući da njen suprug važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, očekivano je bilo da će joj mnoge dame biti zahvalne što je ovakav prizor nesebično podelila sa milionima obožavateljki širom sveta, pa je uz to dodala duhovit komentar:

– Došao je električar da popravi televizor… Nema na čemu! – napisala je ona u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ova slika je privukla veliku pažnju, naročito ženkse populacije, a urnebesni komentari nisu prestajali da se nižu:

„Recite mi da nisam jedina koja je zumirala“, „Viktorija Bekam se bavi humanitarnim aktivnostima u doba praznika“, „Volim to što nisi sebična“, „Šta god da popravlja, i moje se pokvarilo“ – bili su samo neki od komentara pratilaca.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz