Pretraži

NAJLEPŠI TRENUCI IZ PORODIČNOG DOMA: Bekamovi novim fotografijama raznežili javnost, evo kako provode zajedničko vreme (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

Viktorija Bekam je na svom Instagram storiju podelila trenutke iz porodičnog doma i pokazala kako provode zajedničko vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Bekamovi su oduvek bili pod budnim okom javnosti i nijedan njihov potez nije mogao da prođe neopaženo od strane novinara i paparaca, a tako je ostalo sve do danas.

Nedavno smo imali priliku da vidimo njihov dokumentarac koji nam je otkrio pojedine potpuno nepoznate detalje o njihovoj porodici, a Bekamovi fanovi imali su razlog za sreću, jer iako više nije u fudbalu, on i dalje održava kontakt sa svojom nekadašnjom publikom, koja mu je i do sada ostala verna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Viktorija i Dejvid su sada ostvareni ljudi i pored privatnih biznisa koje imaju posvetili su se i svojoj deci, što neretko javno ističu, te je očigledno da je njihov porodični dom ispunjen pozitivnom energijom i ljubavlju.

Na svom storiju Viktorija je sada objavila fotografiju svog supruga Dejvida kako priprema njihovoj najmlađoj ćerki napitak od krastavca, a pratiocima je zapao jedan detalj za oko.

Viktorija Bekam
Foto:Printscreen/Instagram:victoriabeckham

On je krastavac isekao na listiće u obliku srca i tako ih stavio u čašu u kojoj je servirao svojoj ćerki piće koje joj je napravio.

“Koliko divan otac“, napisala je Viktorija na storiju uz snimak Dejvida kako priprema piće za ćerku, dok je na sledećem storiju pokazala kako Dejvid i njihova ćerka poziraju dok je Dejvid grli.

Viktorija Bekam
Foto:Printscreen/Instagram:victoriabeckham

Harper je njihova najmlađa ćerka, a pored nje imaju još troje dece: Bruklin, Romea i Kruza.

Podsetimo, Dejvid pre nekoliko dana objavio fotografiju iz porodičnog doma, gde sa svojom ćerkom obavlja radove po njihovoj maloj bašti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

“Organska farma počinje sa mojim malim pomagačem. Brza provera mojih pčela, a posle toga idemo do povrća. Hvala mama na slici“, napisao je Dejvid u objavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News