Pretraži

„Činiš moju dušu srećnom“: Luka Jović uputio emotivnu poruku Sofiji Milošević povodom posebnog dana u njihovom domu

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Sofija Milošević i Luka Jović
Foto:Printscreen/Instagram:lukajovic

Poznata influenserka i manekenka Sofija Milošević, proslavila je svoj 33. rođedan, a njen izabranik, fudbaler Luka Jović uputio joj je posebnu čestitku.

Sofija Milošević privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Skoro 600 hiljada pratilaca svakodnevno prati njen sadržaj na društvenim mrežama, te mnogima predstavlja uzor zbog svoje lepote, stila i istančanog ukusa za modu.

Osim svojim izgledom, ona je predmet interesovanja i zbog svog privatnog života. Sofija više od 4 godine uživa u ljubavi sa svojim dečkom, fudbalerom Lukom Jovićem, sa kojim ima dva sina.

Par trenutno priprema i grandiozno venčanje u dve zemlje, čemu je Sofija u potpunosti posvećena poslednjih nekoliko meseci, međutim pre ovog slavlja na red je došao manekenkin rođendan.

Sofija je naime proslavila svoj 33. rođendan, a njene društvene mreže preplavile su čestitke kako njenih pratilaca, tako i najbližih prijatelja, a posebnu pažnju je privukla emotivna poruka njenog izabranika.

– Želim srećan rođendan mojoj ljubavi koja čini moju dušu srećnom – napisao je fudbaler u opisu fotografije na kojoj on i Sofija poziraju ispred ogledala u njihovom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Ovaj, uskoro bračni par, živi skladan život, iako je Sofija uglavom na relaciji Srbija-Italija, kako bi mogla da nastavi da vodi svoj uspešan posao sa haljinama, ali istovremeno i uživa u porodičnom životu kraj partnera.

Podsetimo, pre nekoliko meseci i Luka je proslavio svoj rođendan, a tom prilikom je Sofija njemu uputila najlepše želje.

„Zahvalna sam Bogu svaki dan što mi je poslao ovako posebnu osobu… Ljudi traže svoje polovine celog života, a ja sam imala sreću što sam te pronašla tako brzo. Toliko si poseban na toliko načina i presrećna sam što su provesti ceo život sa tobom. Hvala ti što si toliko svoj, hvala ti što brineš o nama i najvažnije hvala ti što nas činiš srećnim. Srećan rođendan ljubavi. Volimo te puno i preponosni smo na tebe. Sofija, Aleksej i Teodor“, napisala je ona tom prilikom na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Komentari (1)

  1. gde li kloniraju ove zene sportista!? Ili su oni slabog intelekta ili se one od malena regrutuju da ih gule.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz