Pretraži

1.550 DOLARA NA VIRALNI MODNI KOMAD: Sofija Milošević se pohvalila najnovijom luksuznom kupovinom! (FOTO)

Influence
1
sofija milošević
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Modna kreatorka i influenserka Sofija Milošević još jednom je pokazala da se ne libi da potroši veću sumu novca na lukusuzne komade odeće i obuće.

Poznato je da Sofija ima istančan ukus kada se radi o modi, a prema mišljenju mnogih važi za jednu od stilizovanijih influenserki sa naših prostora. Kao neko ko prati modne trendove i pažljivo bira komade koji će se naći u njenom ormanu, u samo poslednjih nekoliko meseci, Sofija se pohvalila sa čak dve torbe eksluzivnog brenda „Hermes“, do kojih je jako teško doći.

Influenserka je ponosna vlasnica dva najtraženija modela „Birkin“ i „Kelly“, za koje postoje liste čekanja. Cena obe torbe je za mnoge neverovatna, s obzirom na to da suma koju je Sofija izdvojila za „Birkin“ torbu iznosi čak 8 hiljada dolara, dok cena „Kelly“ torbe varira od 8 do 35 hiljada dolara.

Sada se Sofija Milošević pohvalila svojim najnovijim „ulovom“, a radi se čizmama jednog od vodećih svetskih brendova „sen loran“ za kojima su poludele brojne trendseterke, te su one već neko vreme rasprodata, ali se čini da je sada naša popularna influenserka uspela da se domogne jednog para.

sofija milošević
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Cena ovih dubokih, crnih, lakovanih čizama iznosi „tričavih“ 1550 dolara, a Sofija je na svojim društvenim mrežama pokazala vidno uzbuđenja zbog svog najnovijeg modnog komada.

sofija milošević
Foto: Printscreen/www.ysl.com

Ovo nije prvi put da je ona potrošila značajnu sumu novca na obuću, te je nedavno pokazala takođe par čizama na koje je dala čak 3000 evra, kao i patike u vrednosti od 900 evra.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence