Pretraži

BIJONSINA JEDANAESTOGODIŠNJA ĆERKA NA METI OŠTRIH KRITIKA: Devojčica se javno obratila i svima uputila snažnu poruku!

Showbiz
0
Bijonse hobi
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka pevačice Bijonse nedavno je dobila pregršt krtika nakon što se pojavila na nastupima svoje majke, a sada je ova mlada dama rešila da odgovori na ove komentare.

Nedavno je održana premijera filma „Renaissance: A Film Beyoncé“ koji govori o pevačicinoj turneji. U ovom dokumentarnom filmu pojavila se i pevačicina ćerka koja je  ovu priliku iskoristila da odgovori na sve negativne komentare publike sa kojima se u proteklom periodu suočavala.

Naime, malo pre nego što je snimljen film, Bijonse se u nekoliko navrata na nastupima tokom turneje pridružila i njena ćerka Blu Ajvi Karter, ali njeno pojavljivanje izazvalo je veliki broj kritika.

– Bilo je mnogo negativnih stvari koje su ljudi imali da kažu – rekla je 11-godišnja Karter u dokumentarnom filmu „Renaissance: A Film by Beyonce – objavljenom u petak.

Ona je plaesala na koncertu u Parizu uz pesme „My Power“ i „Black Parade“, ali nažalost, ovo pojavljivanje nije naišlo na dobre komentare na društvenim mrežama.

bijonse džej zi
Foto: Andrew H. Walker / Getty images / Profimedia

Da se neko drugi pronašao na njenom mestu ovi negativni komentari bi mogli uticati negativno na njega, međutim ovu mladu damu oni su samo podstakli da napornije radi.

– Osećam se kao da se sada moj način razmišljanja promenio. Moram da se probudim, da krenem na probe i da više radim – dodala je.

Film nas potom vodi na završni nastup turneje u Kansas Sitiju, gde se Karter ponovno pridružila mami na pozornici, puna samopouzdanija i sigurnija. Majka i ćerka su nastavile da nastupaju zajedno.

Prekoret koji se potom desio je pokazao koliko je ona otporna na kritike, a to je oduševilo i samu Bijonse.

– Osećam se tako počašćenom što sam na pozornici s tobom. Neverovatno je to. Ponekad je ispred tebe 70.000 ljudi, a ti se tako hrabro nosiš s tim i napreduješ. Tako sam ponosna na tebe  – rekla je Bijonse svojoj ćerki u dokumentarcu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz