Pretraži

Cardi B je Bilbordova žena godine

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Dvadesetosmogodišnja Cardi B, koja je poznata po tome što je kontroverzna, dobila je gomilu reakcija zbog svog najnovijeg singla sa Megan Thee Stallion, kako pozitivnih, tako i negativnih, ali i uprkos osporavanjima zbog navedenog hita uspela je da se izbori za Bilbordovu ženu godine.



Umetnica je takođe poslovna žena u usponu, koja je u proteklih godinu dana sklopila unosne ugovore sa Pepsi, Reebokom, pa čak i sa platformom za sadržaj za za odrasle, OnlyFans. Tokom intervjua za Bilbord govorila je o važnosti razumevanja svoje vrednosti i lika i brenda.

  • Mnoge od ovih kompanija žele da vam daju nekoliko miliona dolara da ih zastupate, a to je otprilike:„ U redu, ali šta zapravo imam od toga? “, Pozirala je. „Ako 1% mojih sledbenika kupi vaš proizvod, utrostručićete ono što mi plaćate. Uveravam se da se ne prodajem na kratko- izjavila je ona.

Cardi takođe nazivaju aktivistkinjom, jer je vodila razgovore uživo sa senatorom Berniejem Sandersom i Džoom Bajdenom, te nije stidljiva da govori o političkim događajima. Kaže da jednostavno veruje u pravdu i spremna je da pozove potrebne ljude za postizanje društvenih ciljeva. Pa ipak, čak i uz to, ona i dalje veruje u snagu svoje ličnosti kao žene.

– Želim da pokažem ljudima da možete da radite pozitivne stvari, ali možete da budete i sami. Ne znam da li sam aktivista. Ja sam Vaga – mi smo znak pravde. Volim pravičnost i saosećam sa svima – izjavila je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz