Pretraži

Nekad i sad: Breskvica je tokom karijere prošla kroz brojne transformacije, a evo kako je izgledala na samom početku (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Foto: David Matana Micovic/ATAImages

S obzirom na to da je karijeru započela kao jaka mlada, u tinejdžerskim godinama, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica prošla je kroz niz transformacija.

Breskvica svoj izgled nije menjala estetskim korekcijama, ali je svoje telo ukrasila brojnim tetovažama kojih je veliki ljubitelj, i brojnim promenama na kosi sa kojom je eksperimentisala gotovo od samog pojavljivanja.

Pevačica se na javnoj sceni pojavila kao brineta, što je njena prirodna boja kose, i sa dugom, bujnom kosom. Baš zbog njene kose i karakterisičnog stila, fanovi su je još na samom početku upoređivali sa Diznijevom princezom, a ona je u jednom trenutku uradila i fotošuting sa ovom tematikom.

Posle izvesnog vremena, Breskvica je odlučila da se ofarba u plavo i skrati svoju kosu gotovo do ramena, zbog oštećenja do kog je došlo zbog korišćenja blanša.

Ona je neko vreme puštala svoju kosu i trudila se da povrati svoje kovrdže, a potom je odlučila da se ofarba u svoju prirodnu braon boju i nadogradi kosu. Ipak, ona je malo „začinila stvari“ i braon boji dodala dva jarko naradžasta pramena napred. Ovo joj je dalo urban i moderan izgled, koji nismo do tada imali priliku da vidimo na domaćim zvezdama.

Ubrzo su ovi naradžasti prameni postali crveni, a Anđela je tada odlučila da celu kosu ofarba u zagasito crvenu, što su mnogi prokomentarisali kao najbolji pevačicin izgled do sada.

Mlada zvezda je potom prešla u jarko crveno, a u ovom periodu je isprovala brojne frizure, popular pletenica, a čak je crvenoj boji dodala nekoliko plavih pramenova.

Breskvica se potom vratila prirodnoj smeđoj boji, na kojoj se nije dugo zadržala, te je gotovo celu prošlu godinu provela kao crvenokosa sa svojom prepoznatljivom, jarko crvenom.

Međutim, u poslednjih nekoliko meseci, pevačica se trudi da oporavi svoju kosu, zbog čega je odlučila da ponovo postane brineta. Ona je skinula i umetke i otkrila da je već neko vreme ošišana na paž. S obzirom na to da ova frizura trenutno doživljava svoj „bum“ kao trend, ne iznenađuje što je Breskvica odlučila da je isproba razne načine stilizovanja dok se trudi da oporavi svoju kosu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz