Pretraži

Apsolutna kraljica urbanog stila: Nikolijin prepoznatljivi modni ukus je inspiracija mnogima – i to s dobrim razlogom! (FOTO)

Fashion
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolijin stil je mnogima inspiracija i to sa razlogom, a o njenim odevnim kombinacijama koje s velikom pažnjom bira pred svako pojavljivanje u javnosti, može se pričati danima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dijanamalnar

Kada kažemo Nikolija prva pomisao su nam dve stvari – dobro oblačenje i još bolja muzika. Neosporna je činjenica da Nikolija pored fantastične muzike koju ima u svom vlasništvu, svakim novim projektom sve više pomera granice.

Ne smemo da zaboravimo da Nikolija uskoro izbacuje i svoj album “Lavina“, a tema koja privlači pažnju otkako se pojavila na javnoj sceni jeste njen prepoznatljivi, urbani stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dijanamalnar

Neizbežni delovi Nikolijinih stajlinga su urbani detalji sa kojima osvežava autfite, a tu su i neki od skupocenih poznatih brendova kojima pomera modne granice na našoj sceni.

Naravno, u potpuno je nevažno da li imate brendirane stvari ili ne, važno je samo znati uklopiti sve da izgleda urbano, trendi i originalno – baš onako kako to Nikolija radi!

Komentari (1)

  1. Urbana ova? Album joj ludilo? Izgleda da reč urban ne znači više ono što je značila…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fashion