Pretraži

POMIRENJE NAKON DUGOGODIŠNJE DRAME: Britni Spirs rođendan proslavila sa majkom i bratom, ali od oca ni traga!

Showbiz
1
BRITNI SPIRS
Photo: Instagram/britneyspears

Poznata pevačica Britni Sprirs proslavila je svoj 42. rođendan u društvu mame i brata, pa je sve iznenadilo da je konačnmo došlo do primirja u njihovoj porodici.

Poznatu pevačicu i njenu porodicu prate drame već godinama. Njen otac je dugo vremena imao stararateljstvo nada njom, i „brinuo“ o njenom novcu, a pevačica je nakon godina borbe konačno uspela da se oslobodi njegovog pritiska. Ništa bolji odnos Britni nije imala ni sa majkom sa kojom se godinama sudila, ali čini se da je sada je izgleda pevačica prevazišla neslaganja, o čemu svedoči njihova nova zajednička fotografija koju možete pogledati OVDE.

Naime, na Instagramu njenog brata osvanula je slika gde Britni stoji zagrljena sa svojom majkom Lin Spirs i bratom Brajanom Spirsom. Oni su zajedno proslavili njen 42. rođendan, ali ono što je svima privuklo pažnju jeste da oca Džejmsa nije bilo nigde na vidiku, pa je i više nego jasno da među njima još uvek nema dobrih vibracija.

Foto:Printscreen/Instagram:britneyspears
Foto:Printscreen/Instagram:britneyspears

– To što su zajedno i proslavljaju njen rođendan je bio veoma lep i važan momenat za porodicu – rekao je jedan izvor za „People“, komentarišući ovu novinu.

Podsetimo se, Brtni je nadavno objavila memoarae o svom životu u kojima je opisala najpotresnije trenutke iz svog života. Ona je letos sklopila pakt sa majkom i sestrom, pa je iz memoara uklonila uvredljive delove po njenu majku i sestru, što je upućivalo da se tu razvijaju bolji odnosi.

Ona se tada nadala da će ovaj potez da joj pomogne da se pomiri sa majkom i izgleda da nije pogrešila, a njena majka jednom prilikom je izjavila da prema svim članovima svoje porodice oseća samo ljubav.

– Nemam ništa osim apsolutne ljubavi prema svakom članu svoje porodice. Ako sam išta naučila od prošle godine, to je da treba biti otvoren. Mislim da više ne postoji nešto što bi trebalo reći.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz