Pretraži

OTAC BRITNI SPIRS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPERACIJE: Izrazio želju da se pomiri sa ćerkom, pevačica ne želi ni da čuje za njega!

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Otac pevačice Britni Spirs imao je operaciju nakon koje je poželeo da se pomiri sa ćerkom, ali prema navodima stranih medija i izvora bliskih porodici, ona ne želi da čuje za njega.

Već godinama je svima poznata drama koja se vodi između pop zvezde Britni Spris i njenog oca Džejmija Sprisa. Nakon godina borbe gde je Džejmi kontrolisao pevačicin život, ona je napokon uspela da se oslobodi njegovog starateljstva, a otac i ćerka već duže vreme nisu u dobrim odnosima.

Nedavno je Džejmi imao ozbiljnu infekciju koja nije mogla da se reši ni operacijom, pa su lekari, nakon pet neuspešnih operacija, na kraju morali da mu amputiraju nogu. Kako se navodilo, infekciju je pokrenula operacija kolena koju je on imao pre 16 godina, a sada je usred svih ovih problema pevačicin otac smršao čak 25 kilograma.

Sada se on prvi put nakon amputacije pojavio u javnosti, a slike su jako potresne. Naime, one je bio ispred svoje kuće u Luzijani kada je uslikan. O njemu vode brigu ostali članovi porodice, ali o Britni ni traga ni glasa.

Ipak, izgleda da je na njega ovo zaista jako uticalo, pošto je, kako se navodi, nakon ovoga dobio želju da se pomiri sa ćerkom.

Britni Spirs
Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom trenutku se se čak pojavili navodi da se Brtini  želi da se pomiri sa njim. Čak se i pričalo da se sažalila na oca, pa da mu je poslala novac za operaciju, međutim kasnije se ispostavilo da to ipak nije tačno i da pevačica ipak nije spremna na pomirenje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz