Pretraži

Britni Spirs proslavila rođendan u izolaciji

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni Spirs je podelila sa svojim fanovima novu fotku gde sa svojim izabranikom proslavlja svoj 39. rođendan.

Pevačica je podelila dve nove fotke na svom Instagram profilu, na kojima se videlo kako se prijatno smeškaju kameri i pokazala da iako je na izmaku četvrte decenije nije još uvek izgubila rođendansku euforiju. 

  • Srećan mi rođendan – napisala je pevačica uz prvu fotku,na kojoj je pozirala sa dečkom Semom gde je on grli. 


Na drugoj slici, koju je Britni označila gomilom emodžija sa šeširom, njen dragi dečko joj daje poljubac u obraz dok stavlja ruke na bokove i osmehuje se gledajući u stranu. 

Nakon što su objavljene dve nove pevačicine fotografije, njeni obožavaoci su se brzo prihvatili komentara kako bi podelili radost zbog njenog specijalnog dana i pohvalili je kako je prelepo izgledala. „Tako lepo", napisao je jedan pratilac, dok je drugi napisao: „Srećan rođendan, kraljice." Treća je izjavila, „Zaslužujete svu sreću na svetu!“ dok ih je četvrti nazvao „najboljim parom u svemiru“.

Pevačicine najnovije fotke dolaze samo nekoliko nedelja nakon što je podelila video na kojem se vidi kako se ponovo zabavlja sa Semom. Zaljubljeni par skakao je sa litice u vodu i razgledali su okolicu koja oduzima dah tokom odmora na Havajima i izgledale su kao da pucaju od ljubavi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz