Pretraži

Britni Spirs je trudna! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

Britni je juče na svom Instagramu objavila sliku ispod koje je objavila lepe vesti, uz opširan tekst kako je saznala da ona i njen verenik Sem Ašgari čekaju bebu.



– Izgubila sam kilograme, da bih otišla na putovanje na Maui i samo ih vratila. Pomislila sam „Bože… šta mi se desilo sa stomakom?” Moj muž je rekao „Ne, ti si trudna od hrane!” Pa sam uradila test na trudnoću… i uhhhhh pa… čekam bebu! Stomak raste – napisala je ona i jasno stavila do znanja da je trudna.

Screenshot: Instagram/britneyspears

Screenshot: Instagram/britneyspears

 

Prema njenim rečima, prethodni put kada je bila u drugom stanju imala je depresiju. Ovog puta skloniće se od očiju javnosti jer ne želi da je fotografi slikaju i saleću.

  • Očigledno je da neću toliko izlaziti sada, jer paparaci će želeti da zarade fotografišući me, kao što su nažalost već radili. Teško je, jer kad sam ranije bila trudna, imala sam perinatalnu depresiju i moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome – napisala je pevačica i dodala da će u ovoj trudnoći svakodnevno raditi jogu.

Podsećamo, Spirsova je i ranije govorila da sa Semom želi da ima decu, ali kako je gotovo 14 godina bila pod očevim starateljstvom , takve odluke nije mogla da donosi samostalno, već su je, tvrdi ona, primoravali da pije pilule za kontracepciju.

Sada, kada je ponovo slobodna ima mogućnost da sama donosi važne životne odluke kao što su brak i potomstvo. 

Podsećamo, par se verio u septembru prethodne godine, nekoliko dana nakon ukidanja starateljstva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz