Pretraži

BRESKVICA SE VERILA U TAJNOSTI?! Pevačica iznenadila odgovorom na pitanje o ljubavnom statusu, o jednom detalju svi pričaju! (FOTO)

Showbiz
0
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Popularna pevačica, Breskvica, iznenadila je i zaintrigirala svoje pratioce zanimljivim odgovorom na pitanje o njenom ljubavnom životu.

Poznato je da Anđela već duži vremenski period uživa u ljubavi sa mladićem čiji identitet vešto krije od javnosti. Mladi par se ne libi da svoju ljubav pokaže u javnosti, te su ih televizijske kamere više puta do sada uhvatile zajedno, ali oni ipak izbegavaju javne događaje i na pevačicinim društvenim mrežama se ne mogu pronaći njihove zajedničke fotografije.

Međutim, Breskvica je više puta u intervjuima isticala koliko je zaljubljena, te da je spremna da sa trenutnim izabranikom stane i na „ludi kamen“, a da već neko vreme i žive zajedno.

Najnoviji trend koji trenutno vlada Instagramom, a kom su se priključile brojne poznate ličnosti i influenseri, već danima intrigira njihove pratioce na ovoj društvenoj mreži. Naime, radi se o tome da se odgovara na nekoliko pitanja o sebi, a juče je Teodora Džehverović uzburkala javnost odgovorom na pitanje koliko dece ima. 

Sada se i Breskvica priključila trendu, te je iznenadila sve odgovorom na pitanje o ljubavnom statusu. Ona je stavila emodži vereničkog prstena i tako naterala svoje fanove da se zapitaju da li im je popularna pevačica prećutala nešto.

Ovakav njen odgovor pokrenuo je lavinu komentara onih koji se pitaju da li se mlada zvezda verila u tajnosti, kao i da li se sprema da uskoro sa svojim izabranikom napravi veliki korak, dok ima i onih koji se pitaju koliko je ovaj odgovor istinit s obzirom na to da ovo nije prvi put da Breskvica kači ovaj emodži kada se radi o njenom ljubavnom životu i partneru.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz