Pretraži

„ŽELIM DA OSTANEM NEBITNA“: Breskvica oštro odgovorila na prozivke na mrežama, hejterima poručila samo jedno (FOTO)

Showbiz
4
breskvica
Instagram/printscreen/Breskvica

Anđela Ignjatović, poznata pod nadimkom Breskvica, odlučila je da se oproba u drugačijem žanru muzike, što je izazvalo brojne komentare, među kojima su se našli i oni koji nisu najbolje odreagovali na ovu promenu.

Od kada je započela svoju solo karijeru, Breskvica je izbacivala hit za hitom i vrlo brzo postala miljenica publike i danas važiza jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na našim prostorima.

Nakon nekoliko hitova prepoznatljivog zvuka, ona je odlučila da krene u drugom smeru, te su njene poslednje dve pesme u folk fazonu što je iznenadilo fanove.

Mlada pevačica je pre izvesnog vremena otkrila da planira više da se posveti ovakvom zvuku u budućnosti, kao i da se trenutno više pronalazi u ovom žanru.

Nakon izbacivanja druge pesme u folk stilu pod nazivom „Vidi se“, došlo je do burne reakcije na potpuno transformaciju kroz koju je Breskvica prošla.

Najoštriji su prema njoj bili korisnici popularne društvene mreže „X“, nekadašnji Tviter, ali im ni ona nije ostala dužna, te je javno odgovorila putem svog Instagram storija.

„Ja nemam pojma koji žanr peva Breskvica, a što je još gore mislim da ne zna ni ona“, napisala je jedna od korisnica.

„Apsolutno svaki, podjednako dobro. To i jeste poenta kao što sam milion puta i objasnila“, bio je pevačicin odgovor uz skrinšot ovog tvita.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Drugi korisnik je bio još oštriji i izneo da po njegovom mišljenju, Breskvica nema dovoljno dobre vokalne sposobnosti.

„Mene realno smara od početka i ne razumem taj hajp oko ove nebitne devojke koja uostalom po mom mišljenju/ukusu ne peva nego nariče“, napisao je on.

Mlada zvezda je ovaj tvit ispratila iz snimak nedavno održanog koncerta pred punom halom „Čair“ u Nišu.

„Ništa, ako je ovo nebitno želim do kraja života da ostanem nebitna. Hvala svim ljudima koji me podržavaju. Spremam nešto veliko“, napisala je pevačica.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz