Pretraži

„PRIČA STVARI KOJE NE MISLI“: Limeni priznao ko ga najviše nervira iz Generacije Zed, pa otkrio kako su otvorili studio (VIDEO)

Showbiz
0
limeni
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Generacija Zed poznata je po mladim izvođačima koji su doneli potpuno novi zvuk na našu scenu i trenutno važe za najslušanije među mlađom generacijom. Kao najpopularniji izdvajaju se Voyage, Nucci, Breskvica, Zera, Popov, Henny, Relja Torinno i Teodora Popovska.

David Livaja, poznatiji kao Limeni, pored Henny-ja i Relje Torinna je jedan od osnivača i direktora Zed-a, a on je od nedavno počeo da radi i na svojoj muzičkoj karijeri.

On je nedavno izbacio svoju prvu pesmu pod nazivom „Bitanga“, a sada se našao u emisiji One On One, te je odgovarao na najzanimljivija pitanja naših pratilaca.

Ono što je nasmejalo sve jeste što mu je upravo Henny postavio jedno od pitanja, odnosno njega je zanimalo ko ga najviše nervira iz Generacije Zed.

„Ti, brate moj definitivno. Voli te brat, ali pričaš neke stvari koje ne misliš, tako da da, ti me najviše nerviraš“, otkrio je Limeni, a potom otkrio kako je došlo do njegovog upoznavanja sa Henny-jem i do otvaranja studija.

„Relja nas je upoznao, a Relja se upoznao sa njim preko nekog DJ-ja. U svakom slučaju, bukvalno smo se znali tri dana pre nego što smo otvorili studio“, rekao je on.

Šta je to još Limeni otkrio o svom privatnom životu, ali i planovima za karijeru pogledajte u najnovijem izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz