Pretraži

Breskvica ne prestaje da privlači pažnju skupocenim modnim detaljima: Pevačica se pohvalila komadom vrednim 1500 evra (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, kada se pohvaila novim modnim komadom čija cena doseže vrtoglavih 1500 evra.

Osim pevačkim talentom i neverovatnom harizmom, Breskvica se među fanovima istakla i svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Pored toga što oduševljava svojim pesmama, svaka njena objava na društvenim mrežama privlači veliku pažnju fanova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Njene estetske fotografije uvek upotpunjuje njen prefinjen ukus za modu, ali i za skupocene modne komade. Premda je njena kolekcija skupocenih torbica velika, fanovi su se sada oduševli novim komadom kojim se pevačica pohvalila putejm Instagrama.

U pitanju je torbica marke „Valentino“, i to model „Valentino VLogo Plaque Zip-Up Tote Bag“ čija se cena na Internetu kreće do vrtoglavih 1500 evra.

Ovaj model pevačica je ponela sa sobom na putovanje u Nemačku gde će mnogobrojnu publiku oduševljavati svojim nastupima.

Inače, već je postala i praksa da Breskvica oduševljava skupocenim torbicama, i može se reći da joj je „skupljanje“ torbica poznatih modnih brendova postao svojevrstan hobi.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Tako je ona nedavno veliku pažnju modnih znalaca privukla komad koji je pevačica ponela na promociji novih proizvoda jednog poznatog brenda sa kojim je ona nešto ranije ostvarila saradnju, a u pitanju je bila tašnica brenda YSL. Crna kroki koža i zlatan amblem brenda su dali pravi pečat njenom stajlingu, a cena ove torbe iznosi nešto više od 2000 dolara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz