Pretraži

Kolekcija torbica Anje Bla vredi čitavo bogatsvo: Ovo su komadi na kojima bi joj pozavidele i svetske zvezde, a influenserka je za njih odvojila vrtoglave sume novca (FOTO)

Influence
1
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Anja Bla ima veliku kolekciju torbica koja košta čitavo bogatstvo, a ovo su samo neki komadi za koje je influenserka izdvojila zavidne sume novca.

Anjin stil obožavaju mnoge devojke na Instagramu koje prate svaki njen korak. Ona privlači dosta pažnje svojim izgledom, što savršenom figurom o kojoj se često priča, što prefinjenim modnim komadima koji se nalaze u njenom ormaru.

Anja uopšte ne štedi kada su u pitanju modni komadi pa se tako često na njoj mogu videti stvari poznatih i skupocenih brendova. Ipak, ono što većini privlači najveću pažnju jeste njena kolekcija torbica za koju Anja ima poseban ormarić u stanu od 2 miliona evra u kom živi sa svojim dečkom influenserom Bakom Prasetom, neke od njih privukle su veliku pažnju javnosti.

Torbica koja možda najviše pažnje privlači jeste jedna koju je Anja dobila od Bake za Novu godinu. On je nju tom prilikom „prenkovao“ kada je prvo rekao kako joj je kupio automobil, ali je na kraju ipak bila torbica kojoj se Anja više obradovala nego automobilu i to sa razlogom.

 

@anjablaa New😍😍 #unboxing #diorunboxing #diorbag ♬ som original – edits.kendallkylie


Naime, u pitanju je Dior saddle bag, torbica čije se cena na internetu kreće čak do 4 000 evra. Baka očigledno nije štedeo na poklonu.

Inače osim Anje ovu torbicu u svojoj kolekciji imaju i neke poznate ličnosti kao što su Hejli Biber, Rijana, Bijonse, a nosila ju je i Keri Bredšo u čuvenoj seriji „Seks i grad“.

KOLEKCIJA TORBICA
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Posle nje, veliku pažnju privlači i jedan poseban komad kom je Anja pronašla posebno mesto u ormaru za torbe a u pitanju je Louis Vuitton Marelle Tote BB koju je sada teško pronaći u prodaji, a na internetu se mogu naći polovni modeli, čija najniža vrednost iznosi 2000 evra.

Pored njih posebno mesto zauzimaju i dve Gucci torbe. Prva je Gucci marmont small crna torba koja košta 2500 evra koju je Anja savršeno uklopila uz crnu odevnu kombinaciju prilikom svog putivanja u Nemačku. Da Anj ima stila pokazuje i to koje dame su takođe odabrale ovu torbicu za svoju kolekciju, a među njima su Kortni Kardašijan, Kendal Džener i Bela Hadid.

Druga u njenoj kolekciji Guči torbica je Gucci Ophida small koja ima nešto skromiju cenu od 1 400 evra, a koju je Anja svojevremeno uklopila sa belim elegantnim pantalonama i belom majcom bez bretela.

Malo pred Novu godinu jedan video je naročito privukao pažnju medija a to je klip u kom Anja pozira ispred jelke visoke tri metra, koju je okitila u njihovom stanu. Ona je ovde osvojila fanove kratkom sivom rolka haljinom, a Anja je u prvi plan videa stvaila crvenu torbicu koja je svima privukla pažnju. U pitanju je Jacquemus le bisou ceinture torbica čija se cena kreće oko 750 evra.

 

@anjablaa This bag😍😍❤️‍🔥 #jacquemusbag #tiktok ♬ som original – Lana🌸

U ovoj kolekciji se nalaze i torbe nešto skromnije cene, a jedna od njih je Liu jo faux leather bag čije se cena kreće oko 140 evra, a koju je Anja jednom prilikom ukombinovala sa uskom bordo haljinom i visokim crnim cipelama na štiklu.

Kažu da svaka devojka treba da ima jednu Prada torbicu, kao deo „Basic“ stajling, a izgleda da je i Anja svesna toga. Ona je svoju Re-Nylon Prada Re-Edition 2000 od 1000 evra uklopila uz klasičan crni šorts, sivi sako i crne martinke, a uopisu je kratko napisala „Basic“. A pored nje veliku pažnju privlači još jedan poznat model, a u pitanju je Michael Kors Freya Small Convertible Logo Crossbody čija cena iznosi 160 evra.

Za kraj, kao krunu ove prlepe kolekcije izdvajamo torbu poznatu mnogim svetskim zvezdama kao što su Kim Kardašijan, Paris Hilton, Hilari Daf i Blejk Lajvli, a u pitanju je Chanel small classic čija cena trenutno na njihovom sajtu inosi čak 9 600 evra!

Na ovoj kolekciji koja košta čitavo bogatsvo Anji zasigurno zavide mnoge devojke, dok sa druge strane influesnerka njima pokazuje koliko prefinjen ukus ima, a fotografije ovih torbica kao i na koji način ih je Anja ukombinovala možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence