Pretraži

5 strogih pravila Kajli Džener koja njeni najbliži moraju da poštuju: Za obezbeđenje mesečno daje čak 400 hiljada dolara i za to ima POSEBAN razlog!

News
0
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kajli Džener ima četiri siterke za svoju ćerku Stormi i sina, ali to nije sve – pored toga ona i Travis imaju vrlo striktna pravila za njihovu decu, ali i druge članove njihove porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Članovi porodice Kardašijan-Džener ne prestaju da privlače pažnju javnosti, a koliko su mediji  zainteresovani za dešavanja u njihovom životu, toliko sve zanimaju i detalji vezani za mlađe članove njihove porodice, koji su pod budnim okom javnosti od rođenja. Međutim, iako pripadaju jednoj od najpopularnijih i najbogatijih porodica na svetu, ne znači da su oslobođena pridržavanja strogih pravila koje njihovi roditelji postavljaju.

Kajli Džener i Trevis Skot  za svoju četvorogodišnju ćerku Stormi i svog sina kog su nedavno dobili, imaju pravila kojih se njihovi naslednici strogo moraju pridržavati, a pojedina pravila odnose se i na druge članove porodice, budući da se i oni moraju pridržavati određenih pravila kada dođu u posetu, ali i kada kupuju poklone za njihovu decu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

– Pokušavamo da imamo prirodniji pristup roditeljstvu. Na primer, znaš da moraš da ideš na spavanje u devet, da li ćeš ostati budna do jedanaest ili ćeš sada da legneš? I tako je kul čuti Stormi kako kaže, “Idem da spavam, ljudi.“ – ispričao je Trevis za CR men.

Ovo su samo neka od pravila koja deca, ali i drugi članovi porodice Kardašijan – Džener moraju da poštuju kada su u pitanju njihovi naslednici.

1. Zabranjeno je gledanje televizije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Kajli i Trevis su jasno stavili do znanja da ne žele da njihova deca provedu previše vremena ispred ekrana.

Skot je govorio za Rolling Stone magazin o njihovom pravilu da ne dozvole Stormi da gleda televiziju. Rekao je: „Danas deca koriste iPadove. Postoji toliko tehnologije, zbog toga se više ne igraju napolju.“

Međutim, bilo je nekoliko izuzetaka od ovog pravila. Kada su Stormi i Kajli pratili Skota na njegovoj Astroworld turneji, Stormi je bilo dozvoljeno da gleda koncert na televiziji.

Kajli je postavila vlog gde je objasnila da ne puštaju Stormi na koncert, jer može biti prilično bučno za nju, umesto toga ona gleda koncert na televiziji.

Rekla je Kajli jednom prilikom: „Ne puštamo je zbog buke, pa obično ostaje iza pozornice i gleda do njenog vremena za spavanje.“

2. Skrivaju decu od očiju javnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Iako su i Kajl i Trevis poznate ličnosti, oni se jako trude da svoju decu sklone od objektiva i društvenih mreža.

Kako je jedan izvor jednom prilikom istakao, oni ne žele decu da izlažu medijima sve dok oni ne budu sami bili svesni svega i doneli odluku da li žele da se pojavljuju javnosti ili ne.

Kajli je jednom čak izjavila da kada se bude ostvarila kao majka da će obrisati društvene mreže i da je više to neće zanimati, ali izgleda da to ipak nije slučaj.

3. Obezbeđenje koje je striktno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Istina je, svi poznati imaju obezbeđenje, ali Kajli i Trevis su ovo ipak postavili na neki viši nivo.

Naime, mesečna cena njihovog obezbeđenja iznosi čak 400 hiljada dolara.

Kajli je striktna i po pitanju posete njenih prijatelja u njenom domu, pa ako gosti žele da je vide, moraju predati svoje telefone pre ulaska u kuću i potpisati ugovor o tajnosti. Rekli su: „Ona zaista želi da se uveri da nema tajnih kamera koje se krijumčare unutra.“

4. Pravila o čistoći i higijeni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Kada je Stormi rođena, Kajli je postala ekstremni „germafob“. Prema US Weekly-u, Kajli uopšte nije izvodila Stormi iz kuće, a ako je neko želeo da vidi Stormi, morao je ići kod Kajli kući.

Izvor je rekao: „Morate ići kod nje kući da biste videli Stormi, jer Kajli jako pazi u kom okruženju se nalazi njena mezimica.“

5. Dozvoljeno je kupovati deci samo skupe i kvalitetne stvari

Kajli je izgradila priličnu imperiju za sebe i troši novac na raskošne stvari. Deci takođe ne manjka ničega jer Kajli i Trevis idu korak dalje da kupe najluksuznije stvari za njih.

Prema Hollywood Life-u, neki od skupih poklona koje je Stormi dobila uključuju Hermes torbu, dijamantski prsten i igračku Lamborghini automobila.

Međutim, jedan od najskupljih poklona koji je ovaj par kupio za svoje dete mora biti školski autobus. Prema BuzzFeed-u, Kajli je podelila fotografiju Stormi pored žutog autobusa koji je Skot doneo za nju. Takođe je dodala opis: „Sve o čemu Stormi priča je vožnja velikog žutog autobusa. Tata ju je iznenadio.“

Iako ovo možda deluje kao sladak gest, mnogi fanovi su kritikovali par na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News