Pretraži

KAKO ZAISTA FUNKCIONIŠE VEZA BREDA PITA I INES? Jedan rođendanski poklon odao je sve!

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznati glumac Bred Pit i njegova devojka Ines de Ramon proslavili su svoje rođendane u razmaku od samo jednog dana, a jedan poklon je svima privukao pažnju.

Bred Pit i njegova devojka u poslednje vreme privlače veliku pažnju medija. Glumac i poznata dizajnerka nakita, koja je 30 godina mlađa od njega, pre nekoliko meseci proslavili su godišnjicu veze. Svima je poznato da je pre ove veze Bred bio u braku sa glumicom Anđelinom Džoli, dok je Ines bila u braku sa zvezdom Vampirskih dnevnika Polom Veslijem.

Njih dvoje su svoje brakove ostavili u prošlosti, a sada su posvećeni svojoj novoj vezi. Pre nekoliko dana par je boravio u Parizu, nakon čega su proslavili Bredov rođendan, a samo 24 sata kasnije i Inesin.

Iako detalji njihove veze nisu bilo poznati javnosti, sve informacije koje su dospele u medije do sada šalje poruku da ljubav između njih cveta.

bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

– Sigurno je opušteniji nego što je bio proteklih nekoliko godina – rekao je izvor i istakao da Bred Pit i Ines de Ramon uživaju u zajedničkom društvu i to se vidi i na fotografijama. Ta promena kod glumca dosta govori o njihovoj vezi.

Isti je izvor odgovorio i na pitanje kako se glumac povodom toga što je napunio 60 godina.

– Gledajte, on je Bred Pit. On je zgodan, inteligentan, slavan i slobodan. Na njegovom mestu, ja bih bio srećan u bilo kojom životnom dobu.

Dok je par bio u Parizu oni su najviše vremena provodili u Parizu.

– Bred je došao ne znajući šta da očekuje. Bili su veoma uzbuđeni – rekao je izvor o njihovom dolasku u Grad svetlosti.

U čuvenom Théâtre du Châtelet prisustvovali su koncertu Asafa Avidana, a iako su u pitanju velike zvezde, pošlo im je za rukom da ih niko ne prepozna, pa su mogli da uživaju u svojoj privatnosti.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odmagh nakon povratka u Los Anđeles, Pit je proslavio svoj 60. rođendan.

– Njegov osmeh na neki način govori sve. Doslovno je izgledalo kao da su svi imali osmeh na licu dok su izlazili – poručio je izvor.

Ono što je naročito svima privuklo pažnju jeste poklon koji je on dobio povodom rođendana. U pitanju je slika Breda i Ines koji zajedno poziraju, a ovaj poklon je i više nego jasan pokazatelj toga da u njihovoj vezi sve funkcioniše kako treba.

Samo 24 sata nakon njegovog rođendana, Ines je proslavila svoj, a slavlje je upriličila u jednom poznatom restoranu italijanske hrane. Ona je uslikana kako nosi bukete crnih i belih ruža ljiljana. Dizajnerka nakita napunila je 34. godine, a tom prilikom zabeležila je jedno od svojih najboljih modnih izdanja noseći bordo kaput-haljinu i prelepe mokasine.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz