Pretraži

ISPLIVAO DETALJ KOJI JE ZGROZIO JAVNOST: Bivši cimer Breda Pita otkrio TAJNU za koju glumac sigurno nije želeo da se sazna!

Showbiz
0
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, Bred Pit svojevremeno je živeo u Los Anđelesu sa cimerima, a sada je jedan od njih otkrio glumčevu tajnu koja je mnoge zgrozila.

Bred Pit je danas jedan od najpoznatijih glumaca koji ima milone fanova širom sveta koji obožavaju njegovu glumu, a kada je u pitanju ženska populaciija izgled poznatog glumca je ono što mnoge dame ostavlja bez daha.

On važi za jednog od najpoželjenijih muškaraca današnjice, a nakon razvoda sa poznatom glumicom Anđelinom Džoli, Bred uživa u vezi sa dizajnerkom nakita Ines de Ramon. Iako ga danas mnoge žene obožavaju, postoji jedna stvar o njemu koju do sada nismo znali, a koja je zasigurno ne bi svidela nijednoj ženi.

bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Naime, dok je još bio jako mlad Bred je živeo u lošem kraju Los Anđelesa, zajedno sa Džejsonom Pristilom kog smo imali prilike da gledamo u popularnoj seriji devedesetih „Beverly Hills, 90210″ i sa još jednim muškarcem.

Oni su u cimerskom životu odlično funkcionisali, a Džejson je nedavno gostovao u emisiji “Live with Kelly and Mark“ gde se prisetio ovog razdoblja života, pa odao jednu tajnu.

Naime on je priznao da su oni tokom cimerskog života imali jednu igru, u kojoj su se takmičili ko može duže da izdrži da se ne tušira.

– Igrali smo tu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja. Sada razmišljam o tome i kažem sebi: „‘Stari, kako je to odvratno, o čemu li si razmišljao – istakako je on, nakon čega ga je voditeljka blago šokirana ovom izjavom upitala ko je duže izdržavao.

– Bred. Uvek Bred. Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo da se ne tušira – istako je on.

Voditeljka je u ovom momentu ostala šokirana, pa je kako bi smanjila napetost pohvalila glumce zato što su štedeli vodu.

Inače Džejson je i ranije pričao o ovom cimerstvu, pa je jednom prilikom rekao  za The Hollywood Reporter:

– Živeli smo na rezancima i generičkom pivu, onom koje je dolazilo u belim limenkama sa natpisom PIVO i cigaretama – prenosi Huffpost.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz