Pretraži

BIVŠI ASISTENT VILA SMITA IZNEO ŠOKANTNE OPTUŽBE: Tvrdi da je uhvatio glumca sa slavnim KOLEGOM, Holivud zatečen vestima

Showbiz
0
Vil Smit
Foto:Printscreen/Instagram: willsmith

Vil Smit je ovih dana glavna tema u Holivudu zbog infomracija koje su isplivale o njemu i to samo zato što je njegov asistent odlučio da iznese intimu iz Vilovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Njega definitivno ne zaobilaze Holivudski tračevi i incidenti.

Prisetimo se da je on imao ne tako davno incident i na dodeli Oskara kada je udario šamar svom kolegi Krisu Roku koji se javno našalio na račun Vilove žene.

Smit je kasnije saopštio da je to uradio da bi zaštitio svoju ženu Džejdu Pinket Smit, zato što se njegov kolega našalio na račun alopecije koju njegova žena ima.

Zanimljiva činjenica je i to da su oni i kada se dogodio nemili događaj na dodeli Oskara bili razdvojeni i nisu živeli zajedno, ali je on očigledno želeo da stane na stranu žene sa kojom je proveo život i sa kojom ima decu.

Međutim, ubrzo nakon što su se stišale spekulacije o odnosu sa njegovom suprugom, sada su u javnost isplivali novi šokantni detalji o privatnom životu ovog proslavljenog glumca.

Naime, njegov bivši asistent Brader Bilal izneo je razne detalje o njegovom životu, a jednom tvrdnjom je zatekao ceo Holivud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

On tvrdi da je glumca Vila Smita zatekao kako ima odnose sa svojim kolegom Dvejnom Martinom koji je takođe proslavljeni holivudski glumac.

Sve ove optužbe su se dogodile nakon Džejdinog priznanja da su ona i Vil tajno razdvojeni već sedam godina, a javnost do skoro nije znala za tu informaciju o njihovoj razdvojenosti.

Ovom optužbom je i te kako poljuljana reputacija poznatom glumcu koji se dugo godina trudio da izgradi svoj lik u Holivudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Vilov nekadašnji asistent tvrdi kako ih je video u Martinovom garderoberu kako imaju odnose.

Dvejn Martin je bio u braku sa glumicom Tišom Kembel, ali su se razveli 2020. godine.

Ovaj glumac za kojeg se tvrdi da je bio sa Vilom Smitom u prisnom odnosu je najpoznatji po svojim ulogama u seriji „L.A.’s Finest“ i u emisiji „Svi mi“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Martin i Vil su sarađivali na brojnim zajedničkim projektima, ali niko nikada nije naslućivao da se nešto tako može dogoditi.

Vil je želeo da stane na kraj ovim tračevima i demantovao celu priču, nakon čega se oglasio i njegov PR tim i takođe naveo da su u pitanju lažni navodi.

Kako se spekuliše po Holivudu, Smit planira da pokrene pravni postupak protiv svog bivšeg asistenta zbog iznošenja neistina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz