Pretraži

„NIKADA SE NISAM OSEĆALA KAO ŽENA“: Bili Ajliš iznenadila priznanjem, otkrila koji pol je privlači!

Showbiz
0
BILI AJLIŠ
Photo: Instagram/billieeilish

Poznata pevačica Bili Ajliš se na muzičkoj sceni pojavila pre nekoliko godina kao veoma mlad izvođač, međutim ubrzo je osvojila milionsku publiku i postala jedan od najslušanijih pevačica današnjice.

Sigurno je da se Bili ne može osporiti talenat, međutim to nije jednina stvar kojom je pevačica privukla milionsku publiku.

Od kada se pojavila ona fascinira svojim izborima, izgledom, ponašanjem. Ukratko ona po svemu što radi odsakče od uobičajenog. Od nje nikada ne možemo očekivati dosadne komentare, a sada je ova mlada zvezda ponovo šokirala svojom izjavom.

U najnovijem intervjuu koji je dala za magazin Variety, Bili Ajliš progovorila je o seksualnom opredeljenju, otkrivši da je podjednako privlače i muškarci i žene, ali da je ujedno zastrašena njihovim prisustvom.

Foto:Printscreen/Instagram:bilieeilish
Foto:Printscreen/Instagram:bilieeilish

– Imam duboke veze sa ženama u svom životu, kao i prijateljima i porodicom. Fizički me privlače, ali sam takođe tako zaplašena njima i njihovom lepotom i njihovim prisustvom – izjavila je, i dodala:

– Nikada se nisam osećala kao žena, da budem iskrena prema sebi. Nikada se nisam osećala poželjnom. Moram da ubedim sebe da sam kao – lepa devojka. Ja se identifikujem kao ‘ona’ i slične stvari, ali se nikada nisam osećala kao devojka.

Inače, Bili se u maju ove godine rastala od Džesija Radefroda, pa je upravo zbog toga progovorila o svojoj seksualnosti izgledu tela i zašto se „nikada zaista nije osećala poželjnom“, dok je razmišljala o svojoj transformaciji u globalnu super-zvezdu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz