Pretraži

NASLOVNICA KOJA JE OBORILA INTERNET: Kim Kardašijan proglašena za MUŠKARCA GODINE! (FOTO)

Showbiz
1
kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Na neverovatnoj naslovnici koja prkosi pravilima i očekivanjima, Kim Kardašijan je proglašena za muškarca godine magazina GQ!

Kim Kardašijan je proslavio rijaliti šou koji snima sa svojom porodicom gotovo 16 godina i zahvaljujući kom je započela brojne poslovne poduhvate i danas važi za jednu od najuticajnijih žena na planeti. Njen život ispunjen je kotroverzama, a sada ruši još jedan okvir ovom novostečenom titulom.

Nakon što je objavila naslovnicu, Internet je eksplodirao, a izbor nje kao muškarca godine je definitivno izazvao podizanje obrva, ali i raspravu o pravilima polova i tradicionalnim kategorijama za dodelu nagrada.

GQ je prepoznao Kim kao „tajkuna godine“ zbog nerealnog uspeha koji je postigla sa svojim brendom odeće „Skims“, a njena celokupna kompanija danas vredi više od 4 milijarde dolara. Oni su sada proširili svoju kolekciju i na muške komade, a ovaj potez samo je potvrdio njen uticaj na modnu industriju i sposobnost da promeni standarde lepote.

Očekivano, ova objava je izazvala brojne, podeljene reakcije na mrežama. Njeni fanovi, ali i brojne kolege su iskazali podršku, divljenje, ali i radoznalost povodom ove neočekivane titule, koju GQ tradicionalno dodeljuje na kraju svake godine.

I dok mnogi aplaudiraju Kiminom postignuću, drugi dovode u pitanje ovakav izbor koji prkosi tradicionalnim izborima, te su potegnute brojne rasprave i postavljena brojna socijalna pitanja.

Jedno je sigurno, Kim je još jednom pošlo za rukom da obori Internet i izazove kontroverna mišljenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz