Pretraži

BEZ HONORARA: Jelena Karleuša nastupiće ispred Skupštine za doček 2022. godine

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Karleuša nam je otkrila zašto je odlučila da ispred Skupštine peva bez honorara, a zatim najavila sprektakl, kako je rekla, najbolji u njenoj karijeri.

– Velika čast je pevati ispred Skupštine mog grada, stvarno bi bilo apsurdno naplatiti nešto što treba da bude ponos svakog umetnika i izvođača, neka ovo bude simboličan poklon i simboličan poziv da nam krene bolje posle dve godine stagnacija zbog korone, i moje brnše, i ove industrije, ovog grada, i ove zemlje, da se ovo prosto ne naplaćuje nego da se radi srcem – rekla je Jelena.



Međutim, ono što je oduševilo sve jeste da će one ovog puta nastupati potpuno besplatno, a da će honorar otići u dobrotvorne svrhe.

  • Nema honorara, ali će se grad potruditi da ja u teničkom smislu dobijem ono što želim, da mogu da izvedem koncert koji će izgledati kao koncert na Tajms skveru, u Njujorku, mislim da treba sa pravom da očekujete možda i nešto najbolje u mojoj karijeri – rekla je pop zvezda.

    Takođe, ona je istakla da će njene ćerke Atina i Nika uživati u njenom nastupu, kao i da bi njen suprug Duško Tošić isto trebao da bude sa njima u novogodišnjoj noći.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz