Pretraži

„MENE SUPRUG NE RAZUME“: Ana Ivanović otvoreno progovorila o braku, pa otkrila zbog čega dolazi do nesuglasica

Showbiz
0
Printscreen:instagram/anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger važe za jedan od najskladnijih parova, ali ipak i oni imaju razilaženja u navikama i povremena nerazumevanja.

Fudbaler Bastijan Švajnštajger i bivša teniserka Ana Ivanović već godinama važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Ana je zbog majčinstva prestala da se bavi sportom i posvetila se porodičnom životu, a prema Aninim rečima, njih dvoje se savršeno razumeju oko svega i grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

Iako njihov brak važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, ipak i oni su ljdui i imaju svoje momente, pa je Ana sada otkrila kakve različitosti vladaju između njih dvoje.

– Mene suprug ne razume. Samo mi kaže da imam problem sa organizacijom. Meni je to mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana, a ja njemu pokušavam da objasnim da nemam problem sa organizacijom. Ja samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, ali on to ne razume. On sve to pojednostavi. Ima vremena i da odmori i da popije kafu i nije mu jasno kako je ne mogu svoj dan isto tako da organizujem – rekla je kroz osmeh lepa teniserka gostujući u podkastu „Alesto“.

Foto: Printscreen/Instagram:anaivanovic

Podsetimo se, Bastijan je nedavno u jednom podkastu opisao kako je sve počelo, tačnije na koji način je zaprosio teniserku. On je prvo objasnio da ju je zaprosio u parku koji je zakupo u centru Londona, pa je potom opisao kako je omekšao njenu porodicu.

– Uspeo sam da omekšam njenu porodicu tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doleteo sam u Beograd i pitao ga – rekao je Bastijan.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz