Pretraži

BAKA PRASE, TANJA SAVIĆ, ANABELA: Oni su obeležili 2020. godinu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bakaprase/tanja_savic_private/anabelci

Za mnoge javne ličnosti prošla godina je bila veoma burna zbog čega su sve oči bile uprte u njih.

Glavni akter skoro većine skandala, ali i neprijatne situacije iz 2020. je bio Baka Prase. U januaru meta mu je bio Voyage. Ova svađa je bila medijski najpropraćenija i trajala je veoma dugo. Baka Prase je ovu situaciju iskoristio maksimalno, pa je pored prozivki pomenutog pevača ovu svađu krunisao i pesmom. Ubrzo nakon svađe sa Voyage-om Jelena Karleuša je bila nova meta popularnog influensera, ali po svemu sudeći on je tu morao da se zaustavi. Nekoliko meseci kasnije Bogdan Ilić je putem društvenim mreža dobio teške optužbe zbog kojih je izgubio nekoliko ozbiljnih klijenata, što je bio razlog da se na neko vreme povuče sa Youtube scene.

Početak 2020. godine obeležila su i sjajna muzička dešavanja. MAC 2020. okupio je na jednom mestu najveća imena naše muzičke scene i priredio pravi audio-vizualni spektakl. Poznati su prošetali crvenim tepihom u svojim najboljim izdanjima i ludo se zabavili u IDJ korneru.

Kada govorimo o muzičkim događajima, mesec dana uoči pandemije koncert je u Areni održala Nataša Bekvalac. Pred punom Arenom Nataša je krunisala svoju dvadestogodišnju karijeru i priredila dvočasovni šou za pamćenje.

Muzičko dešavanje koje je su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali je Evrovizija. Pobeda grupe "Hurricane" sa pesmom "Hasta La Vista" ulila je mnogima nadu da će Srbija ostvariti veliki uspeh, ali ih je pandemija, kao i druge učesnike, u tome sprečila. Tek nedavno je potvrđeno da će se na predstojećoj Evroviziji 2021. pojaviti ove tri devojke sa novom pesmom.

Taman kada se činilo da se ne može dogoditi ništa što bi skrenulo pažnju sa pandemije i situacije u zemlji preko noći udarna tema u medijima je postala pevačica Romana. Skandal sa bankomatima i optužbama nedeljama je okupirao sve. Tačku na čitavu situaciju stavila je Romana kada je nakon nekoliko meseci došla u Srbiju i iznela svoju stranu priče.



Skandal koji je takođe obeležio 2020. bio je kada je pevačica Ljupka Stević otkrila da joj njen dugogodišnji partner nije veran. Nakon tog saznanja ona mu je uništila dva automobila, sve to snimila i objavila na društvenim mrežama. Slomljenog srca i vidno povređena Ljupka je izašla u medije i iskreno progovorila o čitavoj situaciji na konto koje se kasnije i sama šalila. 

Policijski čas je učinio da gledanost rijalitija vrtoglavo skoči. To se dogodilo kada se ustaljenoj postavi ovog programa pridružila Anabela. Svađe, iznošenje prljavog veša i disfunkcionalni porodični odnosi privukli su pažnju gledalaca i bili su nedeljama odličan materijal za sve medije. Iz čitave priče Anabela i Luna su izašle poljuljanog odnosa koji su vremenom ponovo izgladile.

Nove ljubavi u 2020. takođe su bile u fokusu pripadnika sedme sile. Ljubavna strela pogodila je Teodoru Džehverović koja je uplovila u vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem. Iako je Teodora htela da sačuva romansu od javnosti, shvatila je da bi joj to činilo još veći pritisak, pa je ubrzo svima predstavila svog dečka.

Katarina Grujić je prošle godine pronašla svoju srodnu dušu, fudbalera Marka Gobeljića sa kojim već nekoliko meseci uživa u ljubavi. Koliko je voljena i zaljubljena gotovo svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama.

Kada su u pitanju porodične drame koje su okupirale pažnju svakako ne smemo zaboraviti Severininu borbu koju i dalje vodi protiv supruga. Ali takođe ona koja je mnoge potresla i podigla na noge je definitivno borba koju već mesecima vodi Tanja Savić za svoju decu. Tanja je u jeku pandemije ostala bez svojih sinova koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog odobrenja odveo u Australiju. Od trenutka kada je obelodanila šta joj se dogodilo, dobila je veliku podršku i još veći vetar u leđa da ne odustaje. Prvi intervju Tanja je dala upravo za IDJTV i nije krila koliko joj je teško zbog situacije u kojoj se nalazi.

Pred sam kraj godine javnost je šokirala vest o hapšenju repera Raste. Popularni muzičar je početkom otkobra uhapšen zbog posedovanja marihuane. Onog trenutka kada mu je određen pritvor, oglasile su se brojne Rastine kolege koje su mu javno pružile podršku.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz