Pretraži

„OVO JE HOROR“: Haos u luksuznom domu Ane Sević, pevačicu uhvatila praznična nervoza (FOTO)

Showbiz
2
ana sević
Photo: Instagram/anasevicofficial

Pevačica Ana Sević podelila je ne tako lep prizor iz svog luksuznog doma. 

Novogodišnji i božićni praznici su približavaju, a u poslednjih nekoliko dana smo na društvenim mrežama imali priliku da vidimo kako su brojne poznate ličnosti okitili svoje kuće.

Poznato je da Ana i njen suprug Danijel žive u jednom lukuznom stanu u elitnom beogradskom naselju, te smo do sada nekoliko puta videli sa koliko ukusa i stila je nekadašnja voditeljka uredila njihov dom. Ona je pre izvesnog vremena podelila dugo priželjkivani detalj koji joj je suprug obezbedio.

Bračni par je u jednoj od soba ugradio bazen nakon Aninog drugog porođaja. U ovoj prostoriji, upravo ona provodi najviše vremena, te joj služi za odmor i relaksaciju.

Pevačica je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podelila da je započela pripreme za predstojeće praznike. Ona se bacila na kićenje jelke, ali je otkrila da ne ide sve glatko kako je očekivala. Ana je ove godine izabrala belu jelku, koja joj je napravila pravi rusvaj u stanu.

„Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine… Ovo je horor, a nisam još ni počela“, napisala je Ana Sević uz sliku jelke.

ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Podsetimo, pevačica i njen suprug su nedavno proslavili treći rođendan njihove ćerkice Sene, te je Ana podelila detalje luksuzne proslave u duhu jednog od omiljenih Seninih crtanih junaka.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz