Pretraži

Skinula se u kupaći i pokazala brutalno telo: Ana Ivanović posle tri porođaja izgleda bolje nego ikada (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ana Ivanović letnje dane provodi sa porodicom u jednom popularnom evropskom letovalištu, a najnovije fotke sa ove egzotične destinacije su izazvale lavinu reakcija na njenim društvenim mrežama.

Nekadašnja teniserka koja je harala teniskim terenima već godinama uživa u mirnom porodičnom životu sa suprugom, bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštagerom.

Pored toga što su u potpunosti posvećeni porodici, ovaj par je nakon što su se penzionisali kada je reč o sportu, započeli uspešne privatne biznise. Tako je Ana danas vlasnica kompanije za prirodne proizvode za negu lica.

Ana i Bastijan su ljubav krunisali brakom 2016. godine, a potom postali i ponosni roditelji tri dečaka. Nakon Luke i Leona, par je prošle godine početkom maja dobio i trećeg sina, kome još uvek nisu otkrili ime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Iako je posvećena majka i preduzetnica, Ana po svemu sudeći nije zapostavila ni trening, što je sada i pokazala. Ona, naime, već danima na svojim društvenim mrežama pokazuje koliko uživa u odmoru na Ibici, a njena najnovija fotka u kupaćem izazvala je brojne komentare.

Dvodelni kupaći ljubičaste boje savršeno je istakao njenu figuru, pokazao ravan stomak i sportsko telo, a njena objava je za samo nekoliko sati prikupila više od 12.000 lajkova, kao i brojne komentare njenih pratilaca oduševljenih Aninim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsetimo, još dok se bavila tenisom Ana je važila za jednu od najlepših sportistkinja, a ona i Bastijan danas važe za jedan od najatraktivnijih sportskih parova što često imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu na najvećim svetskim događajima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz