Pretraži

UŽIVAJU U ZIMSKOJ IDILI: Ana i Bastijan pokazali gde provode novogodišnje praznike, a jedan detalj su svi zapazili

News
0
Foto: Printscreen/Instagram:anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger važe za jedan od najskladnijih parova, a sada su pokazali kako provode novogodišnje praznike.

Naša bivša teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger proslavljaju oba Božića, katolički i pravoslavni, a u međuvremenu je poznati par odlučio da spakuje kofere i otputuje na zasluženi odmor.

Poznato je da se Ana u maju prethodne godine treći put porodila i dobila sina, a par je sada odlučio da ipak osami, te su na putovanje otišli bez svojih mezimaca.

Ana Ivanović
Screenshot: Instagram/anaivanovic

Oni su rešili da odu na skijanje, odakle je teniserka objavila fotografiju na kojoj pozira na snegu, dok je na drugoj pored svoje jače polovine i to dok su se vozili žičarom i uživali u prelepom pogledu.

  • Nova godina počela je sa malo skijanja – napisala je Ivanovićeva.
Ana Ivanović
Screenshot: Instagram/anaivanovic

Iako su odeveni u tople skafandere, sakriveni iza skijaških naočara, ono što su svi primetili je da su prvom planu njihovi široki osmesi čime su pokazali koliko uživaju u ljubavi i zajedničkom životu.

Podsećamo, Ana je nedavno otkrila da, iako imaju skladan brak, između nje i Bastijana postoje različitosti.

– Mene suprug ne razume. Samo mi kaže da imam problem sa organizacijom. Meni je to mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana, a ja njemu pokušavam da objasnim da nemam problem sa organizacijom. Ja samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, ali on to ne razume. On sve to pojednostavi. Ima vremena i da odmori i da popije kafu i nije mu jasno kako je ne mogu svoj dan isto tako da organizujem rekla je kroz osmeh lepa teniserka gostujući u podkastu „Alesto“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News