Pretraži

„HVALA VAM ŠTO STE RODILI NAJBOLJEG SINA“: Aleksandra Prijović se tokom koncerta obratila svekrvi, pa emotivnim govorom rasplakala sve

Showbiz
1
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Poznata muzička zvezda Aleksandra Prijović se na sinoćnejm koncertu održanom u Zagrebu obratila svekrvi emotivnim govorom kojim je rasplakala sve prisutne, a onda je nastupilo veliko iznenađenje.

Nakon što je svojim nastupima izdominirala u Srbiji, kao i u Bosni, pevačica Aleksandra Prijović je isto uradila i u Zagrebu. Ona je u hrvatskoj prestonici održala 5 uzastopnih koncerata, na kojima je apsolutno sve oborila sa nogu. Na ovim njenim koncertima kao gosti su se pojavile mnoge poznate zvezde, a na sinoćnjem nastupu iz publike ju je pored supruga i sina, bodrila i svekrva, Filipova majka, Zorica Nakić.

Aleksandra se Zorici javno obratila, pa joj se zahvalila za sreću u njenom životu.

– Tu je moja Zorica, Filipova majka. Zorice, da vam kažem, hvala Vam što ste rodili najboljeg sina na svetu! Kao što sam već rekla pre, ovako nešto veliko ne bih mogla bez njega – kazala je Aleksandra, dok su joj oči bile pune suza.

Zorica se raznežila tokom ovog obraćanja, pa je i ona pustila suzu.

Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Ovo ipak nije bio jedini momenat koji je raznežio publiku. Prijovićka je kao nekoliko puta ranije, i sinoć na binu izvela svog sina Aleksandra, međutim, ovog puta se desilo nešto što niko nije očekivao.

Pevačicin naslednik je zapevao zajedno sa njom i time su majka i sin raspklakali sve prisutne, a mnogi su komentarisali da je ovo bila najemotivnija scena.

– Šta si mi obećao da ćemo otpevati zajedno? Malo samo, dođi hajde – rekla je Aleksandra, a potom je dala sinu da otpeva deo pesme „Zvuk tišine“. On je zapevao, a potom se postideo i otrčao sa bine, na šta su se svi nasmejali.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz