Pretraži

„ŽELIM VAM DA UVEK PLAČETE SAMO OD SREĆE“: Aleksandra Prijović se obratila baki i deki, pa emotivnim govorom rasplakala sve!

Showbiz
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović je na četvrtom koncertu od pet zakazanih u Zagrebu sa publikom podelila emotivne trenutke vezane za njenu porodicu i najstarije članove – baku i deku, a njen govor je rasplakao sve prisutne.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović nakon što je izdominirala na koncertima održanim u Srbiji i u Bosni, održala je i četiri koncerta u Zagebu, od pet zakazanih u ovom gradu. I ovaj koncert je okupio veliki broj fanova, a Aleksandri su se u jednom trenutku na sceni pridružile Lepa Brena i Jelena Rozga.

Njih tri su svojim izvođenjenjem oduševile sve, ali ono što je najveći utisak sa koncerta ostavilo jeste emotivni govor upućenoj njenoj baki i deki za koje je inače jako vezana.

– Danas sam išla sa njima da vidim kuću u kojoj su živeli. Večeras su videli svoje prijatelje, posle 30 godina. Oni su večeras ovde – rekla je Aleksandra i nastavila:

– Ja znam da ste jako srećni, hvala vam što ste uvek tu za mene. Želim vam da uvek plačete samo od sreće, kako ste danas, juče ovde… Voli vas vaša unuka najviše na svetu! – rekla je Aleksandra na bini na ivici suza.

Ovo obraćanje je rasplakalo mnoge, uključujući i njenu baku.

Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Ona je i veće pre rasplakala svoju publiku kada je sa njima podelila kako je izgledao njen život kada je bila mlađa, kao i koliko se njena mjak žrtvovala zbog nje.

– Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je Aleksandra.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz