Pretraži

„ISTORIJSKI TRENUTAK“: Aleksandra Prijović objavom nasmejala sve, pa pokazala kako se snalazi u kuhinji! (FOTO)

Showbiz
0
aleksandra prijović
Screenshot: Instagram/aleksandraprijovic

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Aleksandra Prijović, podelila je idilične trenutke iz porodičnog života.

Nakon neverovatnog uspeha koji je postigla turnejom „Od istoka do zapada“, Aleksandra trenutno odmara i puni baterija za predstojeće nastupe i novogodišnje praznike.

Ona je odlučila da ovo vreme provede u porodičnom domu uz supruga Filipa Živojinovića i sina Aleksandra. Njih dvojica su pratili Aleksandru tokom cele turneje, a pevačica je sada odlučila da nadoknadi svoje vreme kod kuće i iznenadi ih dobro poznatim specijalitetom – kuvanim paprikama.

Aleksandra i Filip retko dele svoju porodičnu dinamiku na društvenim mrežama, te je ovo bila retka prilika da zavirimo u njihov dom i vidimo koliko je ova mlada mama vešta u kuvanju.

„Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mami na pomoći preko video poziva“, napisala je Prijovićka i tako otkrila da je morala da potraži pomoć od mame, Borke Mihajlović, kao i da se ne nalazi često u ulozi domaćice.

aleksandra prijović
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Podsetimo, Aleksandra Prijović je nedavno otkrila koliko joj suprug znači u životu kada se javno, na jednom od pet rasprodatih zagrebačkih koncerta zahvalila svojoj svekrvi.

Tu je moja Zorica, Filipova majka. Zorice, da vam kažem, hvala Vam što ste rodili najboljeg sina na svetu! Kao što sam već rekla pre, ovako nešto veliko ne bih mogla bez njega“, rekla je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz