Pretraži

ODMAH NAKON ŠTO SE USELILA U NOVI STAN: Aleksandra Mladenović otišla iz Srbije, a društvo joj pravi njena omiljena osoba! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović je nakon napornog perioda odlučila da se malo odmori, ali i da obraduje svoju majku jednim putovanjem.

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović iza sebe ima dosta uspešnih nastupa, i napornih dana. Osim na poslovnom planu, ona je ovih dana imala dosta obaveza i kada je reč o njenom privatnom životu, budući da se pre samo nekoliko dana preselila u novi stan, u koji je, samo za uređenje, uložila 80.000 evra.

Pevačici su pri useljenju pomagali njeni najbliži, a najviše njena majka, pa je Aleksandra sada oslučila da joj priredi jedno iznenađenje.

Naime, ona je odlučila da i sebe i majku počasti jednim putovanjem, a za destinaciju su odabrale Istanbul.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Ona je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima se vidi kako uživa u ovom prelepom gradu, a čini se da je i njena majka u poptpunosti zadovoljna. Nakon obilaska grada, one su odlučile da naprave mali predah, pa su se uputile u jedan restoran, gde su uživale u večeri i koktelima.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Inače, Aleksandra je više puta isticala koliko je vezana za svoje roditelje, naročito majku, navodeći da su joj oni najveća podrška i veliki životni oslonac.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz