Pretraži

RASKOŠNA DEKORACIJA U DOMU ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Sve odiše luksuzom, pevačica spremno dočekuje predstojeće praznike! (FOTO)

Showbiz
0
aleksandra mladenović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Pevačica Aleksandra Mladenović  pokazala je pratiocima kako je pripremila svoj dom za predstojeće praznike i sve izgleda glamurozno!

Javne ličnosti su definitivno poznate po tome da kada su praznici u pitanju vole da njihovi domovi izgledaju glamurozno i kao iz bajke, a to je pokazala sada i Aleksandra Mladenović.

Iako radi punom parom, ona je našla vremena i za ukrašavanje svog doma, a njena jelka izgleda kao iz bajke.

Aleksandra je na svom Instagram storiju podelila snimak svoje dnevne sobe koja odiše jednostavnošću i luksuzom, ali je pratiocima zapala za oko njena velelepna jelka koja stoji u uglu sobe.

Foto:Printscreen/Instagram:aleksandra_mladenovic_

“Dome slatki dome“ stajao je natpis na njenom video snimku, te je očigledno da uživa u svojoj prazničnoj atmosferi.

Kao što se moglo primetiti njena jelka je okićena u zlatno belim tonovima, dok se na grančicama jelke mogao videti i sneg, pa sve to zajedno izgleda kao prava praznična bajka.

Prisetimo se, pevačica se nedavno našla u centru skandala zbog svog bivšeg dečka.

Ona je tom prilikom prijavila svog bivšeg dečka policiji, kada je zbog raskida on počeo da je preti i da je uznemirava putem društvenih mreža. Aleksandra se ubrzo nakon toga osvrnula na celokupni događaj i otkrila svima da je nastavila dalje sa svojim životom i da joj je to lekcija.

„Život ide dalje, svi mi grešimo, šta da se radi, ne mogu više da osuđujem sebe. Ali u budućnosti ću znati“, rekla je Mladenovićeva tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz